Teammedlem från Tyskland bygger upp både verksamhet och muskler med 90-dagarsutmaningen

Michael Maleck satt i publiken på Summit 2014 i Barcelona och såg tio välmående Synergy-medlemmar äntra scenen för att visa hur mycket de hade gått ner i vikt efter att ha deltagit i testgruppen för SLMsmart under 90 dagar. Han kunde knappt tro på resultaten; 70 personer hade nått sin idealvikt inom loppet av 90 dagar!


”När jag satt där tänkte jag på alla olika bantningskurer jag har provat under de senaste 10 åren. Jag fortsatte att gå upp i vikt tills jag vägde 90 kg”, säger Michael. ”Men jag var säker på att vikthanteringssystemet SLMsmart skulle fungera för mig eftersom jag såg resultaten hos andra.”

Michael gav sig själv löftet att leva hälsosammare i början av 2014. Han började äta nyttigare mat, idrottade regelbundet och deltog i andra fysiska aktiviteter. Han började se resultat och var entusiastisk inför tanken att börja använda SLMsmart efter produktlanseringen vid Summit-mötet. Kanske kunde den här smakrika shaken hjälpa honom att nå sin idealvikt innan året var över.

Standardprogrammet för SLMsmart rekommenderar de som vill bibehålla sin vikt att byta ut ett mål om dagen mot måltidsersättningen SLMsmart blandad med mjölk eller vatten, samt att ta ett paket av energidrycken e9 blandad med vatten. De som vill gå ner i vikt bör byta ut två måltider per dag mot måltidsersättningen SLMsmart och energidrycken e9. Utöver detta bör deltagare i programmet äta hälsosamt och motionera minst 30 minuter om dagen, fem dagar i veckan.

”Jag bytte ut två mål om dagen mot måltidsersättningen SLMsmart och ett paket e9”, förklarar Michael. ”Det bästa var att det smakade gott, samtidigt som jag kände mig mätt. De här produkterna ger min kropp precis vad den behöver.”

Michael tröttnade aldrig på smaken av SLMsmart och såg alltid fram emot sina måltidsersättningar. Han provade olika smaker och använde espresso, frukt, grönsaker och till och med andra Synergy-produkter som Phytolife och Mistify i sina recept. Han gillade allting han provade.Han slutförde 90-dagarsutmaningen med SLMsmart i december och gick ner 6 kg**, samtidigt som hans muskler blev starkare. Han fortsatte att idrotta och äta hälsosamt, precis som han gjort innan SLMsmart-programmet.

Hans erfarenheter av SLMsmart har varit så positiva att han precis påbörjat en ny 90-dagarsutmaning för att komma ännu närmare sin idealvikt på 68 kg.

Förändringen som Michael har upplevt efter att han gjort SLMsmart och e9 till en del av sin dagliga rutin är inte bara fysisk. Även hans Synergy-verksamhet mår bättre än någonsin. Fler och fler människor är intresserade av Synergy eftersom de sett Michaels resultat och ställt frågor om hans personliga framgångar. Michael och hans fru Sandra har lyckats sprida budskapet om SLMsmart och e9 till dussintals människor genom att fråga vänner, kollegor och bekanta om de känner någon som letar efter ett enkelt men nyskapande vikthanteringssystem, eller är intresserade av att tjäna extrapengar. De har använt Synergys försäljningsverktyg och lokalt framtagna videor och presentationer för att informera dem som är nyfikna på de produkter och möjligheter som Synergy erbjuder. Tack vare intresset för deras verksamhet lyckades de uppnå titeln Team Leader en månad efter produktlanseringen.

”2013 var som ett uppvärmningsvarv för oss. Under 2014 sprang vi snabbare och snabbare, och under 2015 kommer vi att slå alla rekord”, säger Michael. ”Vi kommer att förändra många liv, sätta många rekord, hjälpa yngre förmågor och sätta igång en stor rörelse. Synergy WorldWide är som en slumrande jätte som hela tiden växt under de senaste 15 åren. Nu är jätten på väg att vakna och gör sig redo för att bli en av de främsta aktörerna på den globala marknaden.”

**Resultaten varierar och viktminskningen beror på bantningsprogram och motion.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us