FAQ - Tracking Senter Del 2.

På FAQ bloggen i dag, skal vi diskutere forskjellene mellom én tracking senter og tre tracking-sentre. Nye Synergy medlemmer har ofte spørsmål om fordelen i å ha tre tracking sentre i forhold til å bare ha en. Forhåpentligvis kan vi svare på noen spørsmål ved å forklare dette.I tillegg til de to bena bygget på den første tracking senter, et medlem kan bygge på innerst ben på tracking senter to (TC2) og tracking senter tre (TC3). Volumet på venstre side på tracking senter en (TC1) består av volumet på venstre og høyre side av TC2 og andre volumer fra ordre plassert direkte på TC2. Fordelen ved å bygge på disse innerste bena er at grunnprovisjon kan tjenes på hver av de tracking sentre.

Eksempel 1: Richard har sponset fire nye medlemmer og plassert to på hvert ben på TC1. Hver medlem har plassert ordrer for 500 CV. Grunnprovisjon er utbetalt på det svakt ben (i dette tilfellet volumet er det samme på begge beina) for 1000 CV.  Richard tjener opp til 100€ i grunnprovisjon.

Eksempel 2: Maria har også sponset fire nye medlemmer men har plassert dem på hvert ben på sine TC2 og TC3. Hvert medlem har igjen bestilt 500 CV. Mary er betalt grunnprovisjon på TC1 for 1000 CV. Om en ser litt nærmere, Mary har bygget et innerst høyre ben på TC2. Mary er betalt 500 CV i tillegg i grunnprovisjon på TC2. Hun er også bygd på sin innerst venstre ben på TC3 og tjener 500 CV i tillegg på TC3. Mary er betalt for totalt 2 000 CV i grunnprovisjon og tjener opp til 200€.
Fra disse to eksemplene, kan man se at selv med lik beløp av CV i downlinen sin, et medlem kan tjene mer provisjoner med tre tracking sentre. Siden grunnprovisjon er begrenset til $ 20 000 per sporing center, gir tre sporing sentre en inntjeningspotensialet av $60,000 i måneden. Dette gir alle muligheten til å tjene opp til tre ganger så mye i grunnprovisjon!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us