December Executive Meddelande

Det är svårt att tro att vi snabbt närmar oss slutet av 2011. Tiden har gått så fort och det har varit ett mycket framgångsrikt och blomstrande år för Synergy WorldWide. Som företag har vi sett en enorm tillväxt. Om trenden fortsätter som den hittils har, kommer 2011 gå till historie böckerna som det bästa året i historien för Synergy WorldWide.

Viktigast för er och för oss är att vi ser fler människor än någonsin få de hälsomässiga effekter från våra högsta kvalitet näringsprodukter. Dessutom inser flera de ekonomiska fördelarna från att starta och driva ett hemmalagt affärsverksamhet och den kraftfulla långsiktiga extrainkomst det kan ge. Slutligen, ser vi en större insats bland dem som deltar i Synergy i att ge tillbaka och framföra vårt uppdrag att lämna ett arv och ha en positivt påverkan på liv i hela världen.

Det bästa med Synergy WorldWide och vad som inspirera mig mest, är vår framtid. Du, företagets mest värdefulla tillgång, har gjort ett otroligt jobb med att lägga grunden för styrka, stadga, och fokus. Under de senaste 24 månaderna har vi gjort stora framsteg för att komma dit vi kan äntligen börja marknadsföra, varumärka, och berätta det mest fullständiga och spännande berättelser denna bransch har någonsin sett.

Under 2012 kommer du att se några spännande saker i vårt företagsplan som kommer att ha otrolig inverkan och generera oerhört mycket momentum. Vi kommer att fortsätta att fokusera på produkterna som vi alltid har - eftersom detta är grunden för vem Synergy är. Vi kommer dock också att börja belysa och fokusera på att berätta historien om ekonomisk frihet och välstånd genom ett jämnställd och lukrativ hembaserad affärsmodell. Människor kämpar överallt för att hitta lösningar på ekonomiska svårigheter. Här på Synergy har vi en lösning som är kraftfull och tillgänglig för alla som är villiga att sattsa den tiden och ansträngning det tar för att bli framgångsrik. Jag hoppas att ni kan känna min iver - den är tagbar och det är nu dags att vi verkligen börjar berätta Synergy WorldWide berättelsen!

Jag tillskriver mycket av denna spänning och optimism till våra ledare. Vi har fantastiska människor och Synergy fortsätter att locka fler fantastiska människor varje dag. Jag har nyligen läst en bok med titeln "Det handlar inte om dig", av samma författare som skrev en annan av mina favorita böcker, "The Go-Givare". I denna kraftfulla lilla historia görs följande uttalande om ledarskap:

"Den största enskilda utmaningen för alla organisationer är konstant moln av rädsla och tvekan som virvlar runt huvudet på de inblandade. Som ledare är det ditt jobb att hålla fast vid den stora bilden, för att se i ditt inre öga, med kristallklart blick, där det är du ska, det ställe som just i detta ögonblick finns bara i ditt inre öga. Och fortsätt att se den stora bilden även när ingen annan gör det ... Speciellt när ingen annan gör det. Ditt folk litar på dig att göra detta. Det är det största jobb du har. "

Vi är på väg till fantastiska platser eftersom vi har fantastiska människor som tror och som har visioner. Ledare som, för nu, kan bara se den plats som finns i deras inre öga! Vi har otroliga ledare och jag ser fram emot de många framtida möjligheter att arbeta med var och en av er och era växande teams.

Tills vi hörs igen vill jag önska er alla en trygg och glad Jul och gott Nytt År! Må du njuta av den här säsongen och dra nytta av varje tillfälle den ger att dela denna fantastiska budskap om hälsa och ekonomisk frihet med dem runt omkring dig.

Med Vänliga Hälsningar,

Stewart Rutter

CONVERSATION

Instagram

Follow Us