Nya Europa Resurser i Pulse


Vi har nyligen gjort några spännande tillägg till Puls i alla de europeiska marknaderna. Dessa nya tillägg kommer att bli goda resurser medans du fortsätter att bygga ditt internationella nätverk.

Bilder

Letar du efter en bild att använda för en PowerPoint, visitkort eller broschyr?

Bilderna under Resources har uppdaterats för att inkludera produktbilder, logotyper och foton som är mest efterfrågade och används av gruppmedlemmarna.

Gå dit nu >>


(Finns i JPG, PNG och PDF-format)

Europa Videor, Blanketter och Broschyrer

Team Medlemmar i alla marknader har nu tillgång till alla europeiska blanketter, broschyrer och videor som finns tillgängliga. Med denna nya förbättring kan du använda Synergys översatta material för kontakter som du kanske arbetar med i andra marknader.

Var och en av följande sidor finns under avsnittet Resurser.

Europa Videos
Du kan nu ladda ner en egen kopia av Synergy Corporate Tour video och kvalitetssäkring video på engelska, finska, tyska, norska, spanska och svenska.

Prosper videon finns också i en engelsk-version.

Europa Former
Marknadens särskilda former finns för nedladdning i PDF-format.

Här hittar du blanketter för Österrike, Tjeckien, Danmark Finland, Tyskland, Irland, Nederländerna, Norge, Polen, Spanien, Sverige och England.

Europa broschyrer
Synergys kvalitetssäkring häfte och alla produktbroschyrer (ProArgi-9 +, Mistify, PhytoLife), som används i varje europeisk marknad finns för nedladdning i PDF-format.

Länderna är Österrike, Danmark, Finland, Tyskland, Irland, Nederländerna, Norge, Spanien, Sverige och England.

Logga in på Synergy Puls för att se de nyligen tillagda resurser >>

CONVERSATION

Instagram

Follow Us