Europakonferansen 2012 – Hakan Cetin

På vår europakonferanse i København samles teammedlemmer fra hele verden for å glede seg over suksessen til Synergy WorldWide. Hør toppsjefer, leger, helseeksperter og Synergys eget team fortelle om hvor viktig det er å ha et friskt hjerte, og se hvordan Synergy WorldWide leder an i bransjen. Les mer om foreleserne under, og husk å melde deg på europakonferansen 2012 i dag.

Hakan Cetin, Emerald Executive

Etter å ha blitt introdusert for Synergy WorldWide av Presidential Executive William Martin var Emerald Executive Hakan Cetin solgt.

"Denne gangen var det noe som føltes annerledes", forklarer Hakan. "Jeg var klar for en ny utfordring, men jeg måtte være sikker." Dermed bestilte Hakan en flytur til Utah, hvor han møtte Synergys CEO og grunnlegger Dan Higginson.

"Da jeg så Dan inn i øynene, visste jeg at han var en ærlig mann og at han ville gjøre alt for Synergys teammedlemmer." Hakan fortsetter, "Dan har følgende motto: Menneskene er viktigst, deretter kommer pengene.

Han er en mann jeg kan stole på." Etter dette møtet på Synergys hovedkontor takket Hakan ja til jobben og satte i gang. Han bor nå i Østerrike, og virksomheten hans går stadig bedre og gjør ham til en respektert leder i hele Europa.

"Intensiteten og lidenskapen hos menneskene som er involvert i Synergy har gitt meg mer lykke enn pengene", sier Hakan. Til syvende og sist mener han at det er opplæringen og de personlige erfaringene han har gjort som er grunnen til suksessen.

Vi ser fram til å se deg i København!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us