Centraleuropas främsta ledare når nivån Diamond Executive!

Hakan Cetin, en av Synergy Europes mest inflytelserika ledare, har tagit sin verksamhet ett steg närmare Presidential Executive i och med att han nu är Centraleuropas första Diamond Executive.

Hakan började med nätverksmarknadsföring vid 25 års ålder efter åtta terminer på Dortmunds tekniska institut för kemi. Hans förhoppning var att hitta en ekonomisk lösning som skulle ge honom möjligheten att njuta av livet istället för att jobba hela livet. Han arbetade till en början med tre olika företag – samtliga har gått i konkurs idag.

Precis när Hakan hade bestämt sig för att ge upp sin karriär inom nätverksmarknadsföring för gott, ringde hans vän och sponsor William Martin upprepade gånger för att prata om möjligheten som Synergy WorldWide erbjöd. Vid den sjätte påringningen lyssnade Hakan till Williams förslag och han blev nyfiken på vad William hade att berätta. En vecka efter att Hakon blev Synergy-distributör flög han till USA för att träffa sin oberoende distributör och även Synergys grundare Dan Higginson.

”Mötet förändrade mitt liv!” säger Hakan. ”Jag är så tacksam för att William Martin gav mig de möjligheter han gjorde. De har betytt otroligt mycket för mig. Dan Higginson personifierar den typ av människa som jag beundrar.”

Hakan säger att han redan första veckan insåg att Synergy WorldWide var ett unikt företag som skulle bli framgångsrikt en lång tid framöver tack vare företagets värderingar, grundfilosofi och fantastiska produkter. För sju år sedan började Hakan dagligen äta ProArgi-9+ och han känner sig yngre idag än vad han har gjort på ett helt decennium. Hans liv känns meningsfullt när han ser den effekt som Synergys produkter har på både hans eget liv och de personer han delar produkterna med. Varje ny kundberättelse han tar del av bekräftar att Synergy WorldWide är här för att stanna.

Tack vare företagets stabila grund är Hakan övertygad om att Synergy kommer att bli nästa företag inom nätverksmarknadsföring med en omsättning på över en miljard dollar.

”Det har aldrig funnits ett bättre tillfälle att starta en verksamhet med Synergy”, säger Hakan. ”Framtiden ser otroligt ljus ut idag. Vi går från det ena rekordåret till det andra.”

Hakan är mycket nöjd med lanseringen av SLMsmart och e9 under hösten 2014, eftersom produkterna passar perfekt in på två av världens största marknader – vikthantering och energitillskott. Resultaten i Tyskland, Österrike och Slovenien direkt efter lanseringen är kopplade till dessa fenomenala produkter, och enligt Hakan är detta bara början. Han uppmuntrar alla teammedlemmar att de kommande månaderna verkligen anstränga sig med de nya produkterna eftersom de kommer att ge otroliga resultat.

Den höga arbetsmoral som vi under året bevittnat i Tyskland och Österrike, inklusive Hakans team och deras otroliga ansträngningar, har lett till att Hakan nu nått nivån Diamond Executive. Han tackar alla personer i sitt eget nätverk som har hjälpt honom att nå dessa framgångar. Han ger också sin fru mycket beröm för allt stöd, och för att hon hjälper honom att nå sina mål och drömmar. Trots att William Martin gick bort under 2014 tänker Hakan på honom ofta, och framför allt tänker han på vilken otrolig skillnad William har gjort i hans eget och många andras liv.

”Om du tycker om det du gör och tror på det är det bara att fortsätta!” säger Hakan. ”Om du har en plan och ett starkt team med samma målsättningar, är det bara en tidsfråga innan du når framgångar.”

Hakans senaste målsättningar har överträffats med råge och han är mycket stolt över teamet i Centraleuropa som hade 159 platsavanceringar på rankingen under oktober 2014, inklusive två personer som avancerade till Pearl Executive. Hans långsiktiga målsättning är att hjälpa tio personer att bli ekonomiskt oberoende i slutet av 2016.

"Livet innehåller olika faser med både framgångar och motgångar," säger Hakan. "Det viktiga är att man inte ger upp när det blåser hårt. För det blir snart bättre. Fokusera på att bli bättre och starkare inom dina svagaste områden istället för att öka antalet kronor på banken. På så sätt växer din inkomst i takt med att du själv växer."

CONVERSATION

Instagram

Follow Us