Friidrottare i världsklass litar på V3-systemet


När du träffar 70-årige John McDermott för första gången inser du snabbt att han är från Irland och att han är en av Synergys teammedlemmar. Vad du förmodligen inte räknat med är att John springer snabbare än vad du gör.

Han har för närvarande flera friidrottsrekord i både Irland och Storbritannien i grenar som 200 m sprint, 300 m häck och tiokamp. John slog inte de här rekorden för 50 år sedan – som du kanske gissade på. Han slog dem nyligen. Förra året kunde John lägga till internationella medaljer på sin redan långa meritlista när han vann guld i 300 m häck, silver i 400 m häck och brons i tiokamp vid inomhus-VM i Budapest.

Han tävlar mot andra elitidrottare i åldersgruppen 70-74 och är en av världens bästa löpare i sin kategori. John får sin atletiska uthållighet från Synergys V3-system: ProArgi-9+, Mistify och Phytolife.

”För äldre atleter är hälsa och friskvård mycket viktigare jämfört med yngre idrottare. Tur och bra genetiskt anlag är naturligtvis också viktigt när det gäller att hålla sig i form och få vara skadefri. Jag uppskattar verkligen den tur jag har haft och att jag kan göra det jag gör”, säger John.

Utöver tur krävs det en extrem passion för sport och långa träningspass för att bibehålla atletiska färdigheter så länge som John har lyckats göra det. John litar på att Synergys V3-system hjälper honom att maximera sin träning.

”Jag är helt säker på att Synergys V3-system är en starkt bidragande orsak till mina framgångar och min övergripande goda hälsa. Min kosthållning och mina träningsrutiner har hjälpt mig att besegra idrottare som var snabbare än jag för bara några år sedan”, säger han.

I år tävlar John i världsmästerskapen i Lyon, Frankrike, där han ställer upp i tiokamp, 300 m häck och 400 m sprint.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us