Dansare hämtar kraft ur Synergys produkter


När Harriet Rautio fyllde 21 år flyttade hon från Sverige, där hon gått på dansskola, till New York. Hennes mål var att ta sin dans till nya höjder.

Trots att hon flyttade långt bort från sin familj och sitt hem i Finland såg Harriet fram emot att skapa ett nytt hem på Broadway Dance Center. Hon studerar för närvarande flera olika typer av dans på Broadway Dance Center och hon hoppas på att dansa på Broadway i framtiden. Hon drömmer också om att bli en del av en modern danstrupp som turnerar internationellt.

Harriet ägnade sig åt konståkning under 6 år, men i elvaårsåldern ville hon prova någonting nytt och tog sin första danslektion. Hon upptäckte direkt att hon hade en otrolig passion för dans och som tonåring dansade hon upp till 20 timmar per vecka. Under sin karriär har Harriet ägnat större delen av sin tid till att utveckla sina färdigheter i balett, jazzdans, modern dans och salsa, och nyligen fick hon chansen att visa upp sina kunskaper på New York Dance Parade.

”Jag älskar känslan av att dansa”, säger Harriet. ”Det finns ingenting som är bättre än att kliva in i en tom studio, sätta på musik som är inspirerande och sedan bli ett med sina rörelser.”

Ett liv som består av 100 procent dans kan vara minst sagt utmattande, men Harriet har hittat ett sätt att lindra muskelvärk och få ut så mycket som möjligt av varje klass och träningspass. Genom att ta ProArgi-9+ och e9 före varje träningspass blir Harriets jobbigaste dagar hanterbara. Inte nog med att hennes fysiska prestationer har förbättrats, hon är mer alert än tidigare.

”Att dansa är otroligt hårt arbete, och mycket mer fysiskt påfrestande än vad många tror”, säger Harriet. ”Det viktigaste för mig är att vara skadefri. Det är lätt att få muskelsträckningar om man inte värmer upp på rätt sätt, och det är lätt att göra kroppen utmattad om den inte får rätt näring.”

Harriet började använda måltidsersättningen SLMsmart när produkten lanserades i oktober 2014 och hon var tidig med att använda Synergy WorldWides produkter som stöd för sitt atletiska träningsprogram. Måltidsersättningen SLMsmart är perfekt för återhämtning efter en lång dag med dans.

”Jag delar Synergys produkter med människor som jag tror kan dra nytta av dem”, säger Harriet. ”Jag vet att många människor och dansare letar efter de resultat som jag har uppnått med hjälp av de här produkterna.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us