VIDEO: Eric Poland – vinnare av SLMsmart-utmaningen


Synergy WorldWide besökte Kentucky för att på plats gratulera Eric Poland, den senaste vinnaren av 90-dagarsutmaningen med SLMsmart, och för att få veta mer om hans resa med SLMsmart. Eric är en tillgiven familjefar som jobbar på världens enda Corvette-fabrik. Under 90-dagarsutmaningen gick Eric ner 18 kilo i vikt (20 % av hans kroppsvikt och ungefär 18 centimeter av hans midjemått).

Erics framgångar i år är ett inspirerande exempel för många eftersom det här inte var första gången han försökte gå ner i vikt. Eric ställde faktiskt upp i förra årets SLMsmart-utmaning, men då tog Eva Miller välförtjänt hem första platsen. År 2015 lyckades Eric gå ner 9 kilo i vikt, men tappade drivkraften ungefär halvvägs på grund av svårigheter på såväl arbetsplatsen som inom familjen. Otroligt nog lyckades Eric hitta fokus igen och bara ett år senare står han som vinnare i SLMsmart-utmaningen!

Vi gratulerar Eric för att han inte gav upp och till årets förstapris! Eric lyckades med sin målsättning genom att utnyttja Corvette-fabrikens gym på lediga stunder, äta en hälsosam kost bestående av grönsaker och proteiner samt genom att införliva Synergys produkter i sin dagliga rutin.

TITTA PÅ VIDEON för att se hur Eric och hans familj har förändrats sedan han började med SLMsmart-utmaningen 2016.

Se Eva Millers berättelse
Se Tommy Bethards berättelse
Se Justin Halls berättelse

CONVERSATION

Instagram

Follow Us