MISSA INTE SYNERGY’S HÖSTMÖTE I ÖREBRO DEN 15 OKTOBER 2016Plats: Scandic Västhaga, Örebro
Datum: 15 Oktober, 2016
Tid: 10:00 – 18:00
Pris: Gratis för alla medlemmar och medtagna gäster, inkl kaffe & kaka
Lunch: Serveras i restaurangen för 100 SEK för alla deltagare

Vi välkomnar dig och ditt team till en heldag med värdefull träning och motivation på agendan.Kom och lyssna på den flerfaldige olympiske- och världsmästaren Anders Olsson. Han kommer att dela med sig av sin karriär, hur han använder Synergy’s produkter i sin träning, och vad hans nästa utmaning kommer att bli.

Vi kommer också få besök utav Mads Östvang, Synergy Europas första Presidential Executive. Mads kommer att vara på plats och dela med sig av sina bästa råd och djupa kunskaper inom Network Marketing och direktförsäljning.

Benjamin Clarhom-Anton som är General Manager för Synergy’s verksamhet i norra Europa kommer att ge en tillbakablick från European summit i Wien. Han kommer även ge oss de allra senaste nyheterna från Synergy och prata om Synergy’s utvcklingspotential i Sverige.

Några av våra produktanvändare kommer att på scen dela med sig av sina personliga erfarenheter av våra nya produkter (Produktsystemet Elite Health) som lanseras 2017 och hur dessa produkter fungerar.

Pearl Executive Heidi Byrkjeland kommer att dela med sig av nyttiga tips om hur man sätter och genomför utsatta mål. Hon kommer även fokusera på hur det är att arbeta med Network Marketing och hur man bygger upp en kundbas, och distributörbas.

Begränsat antal platser, först till kvarn!

Anmäl dig till detta event genom att registrera dig på denna länk: REGISTERING!

Vid frågor kontakta: SwedenCS@synergyworldwide.com

OBS! Sista anmälningsdag är den 12 oktober 2016.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us