GM Meddelande: Ett Historiskt nytt år


Nu när 2016 kommer till sitt slut, vill jag ta mig tid att säga tack till alla våra fantastiska distributörer i norra Europa för ert hårda arbete. Ni gjorde det här året till ett speciellt år, och jag ser framemot att fortsätta vårt samarbete under 2017.

2017 kommer att bli det mest omvälvande året i Synergy´s historia, det är många nya och spännande saker på gång. Mest noterbart är Elite Health, som kommer att implementeras runt om i Europa under året, och som är katalysatorn till att göra Synergy till en global ledare inom direktförsäljning och kosttillskott.

Samtidigt som vi arbetar med implementeringen av Elite Health, kommer vi att introducera det nya uppdaterade Elite Honors Club och Go Elite i januari 2017. Det är viktigt att ni som distributörer tar möjligheten och strävar efter att kvalificera er för Elite Honors Club varje månad för att vinna priser, få förmåner, och produktkrediter, men främst för att visa andra att det är möjligt och att det är enligt EHC-modellen vi bygger upp en stabil distributörsverksamhet.

Vi kommer att hålla mängder med utbildningar och evenemang under 2017, detta för att utbilda våra distributörer så att de får all den kunskap de behöver för att kunna förbättra sin verksamhet ytterligare. Det första av dessa evenemang är KickOff 2017 i Oslo den 13-14 januari. Jag uppmuntrar var och en att delta på detta evenemang. Där kommer Dr. Matthew Tripp, forskningsledare för Nature´s Sunshine och Synergy WorldWide, att hålla föredrag. Han kommer bistå med utbildning om Elite Health och Purify Kit som kommer att bli tillgänglig under 2017.

Jag hoppas att ni alla njuter av julledigheten tillsammans med vänner och familj! Jag ser framemot att göra 2017 till en milstolpe i Synergy’s historia.

Vänligen,

Benjamin Clarholm – Anton
General Manager Norra Europa

CONVERSATION

Instagram

Follow Us