Synergy Success Track – Din väg till framgång


Nya möjligheter väntar på alla nivåer i vår kompensationsplan med Synergys nyutvecklade Success Track. Oavsett om du är på väg att nå Team Leader eller behålla din Presidential Executive titel, erbjuder Success Track en upplevelse som är värd att kvalificera sig för.

Success Track består av tre exklusiva incitamentsresor: Leadership Retreat, Directors Retreat och Legacy Retreat. Varje resa är utformad för att motivera, belöna och inspirera våra distributörer att långsiktigt bygga en affärsverksamhet för framtiden.

LEADERSHIP RETREAT
Njut varje år av en resa till en Europeisk toppdestination tillsammans med andra Synergy-distributörer. Resan består av gruppaktiviteter, skräddarsydda utbildningar, utsökta måltider och mycket mer.

Vem kvalificerar sig? Nya Team Leaders & Team Managers
När kommer det att äga rum? Juni eller juli varje år
Var kommer det att äga rum? Spännande europeiska destinationer
Kvalifikationsperiod: mars – februari varje år

KLICKA HÄR för fullständiga detaljer kring hur du kvalificerar dig.

DIRECTORS RETREAT
Flyg till Utah och upplev Synergy WorldWide i egen hög person. Möt de som arbetar på företaget, besök forskningscentret Hughes Center, besök tillverkningsanläggningen och upptäck Synergy som företag. Ta även chansen att utforska Utahs naturliga skönhet och Las Vegas nattliv på en och samma resa!

Vem kan kvalificera sig? Team Directors och upp
När kommer det att äga rum? Augusti varje år
Var kommer det att äga rum? Salt Lake City, Utah och Las Vegas, Nevada
Kvalifikationsperiod: juni-maj varje år

OBS! Kvalifikationsperioden för Directors Retreat 2018 är dock mellan 1 oktober 2017 till 31 maj 2018.

KLICKA HÄR för fullständiga detaljer kring hur du kvalificerar dig.

LEGACY RETREAT
Den mest prestigefyllda resan av dem alla, Legacy Retreat tar dig med på endrömsemester till ett global exotiskt resmål. Upplev ett antal äventyr som du bara kommer att få uppleva en gång i livet. Lyxiga boenden och restauranger, oförglömliga utflykter och mycket mer. Här kommer du att behandlas som en kunglighet.

Med Leadership Retreat och Directors Retreat på plats har kvalifikationerna för Legacy Retreat justerats för att nu rikta sig till Pearl Executive’s och upp.

Vem kan kvalificera sig? Pearl Executives och upp
När kommer det att äga rum? Beroende på destinationen
Var kommer det att äga rum? De mest eftertraktade destinationerna i världen
Kvalifikationsperiod: januari-december varje år

Presidential Executives har möjlighet att kvalificera sig till ett exklusivt VIP-paket!!

KLICKA HÄR för fullständiga detaljer kring hur du kvalificerar dig

Vilket av dessa retreat kommer du att kvalificera dig för i år? Börja med att sätta mål för att se till att ditt namn finns med på listan av kvalificerade. Vi ser fram emot att bjuda dig på en välförtjänt resa som man bara upplever en gång i livet.

* Retreatdatum som anges ovan är ungefärliga. Platser, resplaner och ytterligare detaljer kommer att anges när datumet för varje retreat närmar sig.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us