Ny Team Manager: Veronica Jagedal


En näringsrådgivare och passionerad förspråkare för hälsa, så nådde Veronica Jagedal från Norge Team Leader. Hon började arbeta mer proaktivt för att komma till nästa nivå, bara tre månader senare uppnådde hon Team Manager.

"På vägen till Team Manager upptäckte jag mer och mer kärleken jag har för den här verksamheten eftersom jag får hjälpa andra människor under deras väg till framgång," sa hon. "Jag lärde mig också att allting är möjligt om du bara fokuserar på målet. Allt jag har skrivit på papper har blivit sant."

Även om Veronica alltid har varit medveten om hälsa, sa hon att kvaliteten på hennes liv förändrades drastiskt när hon började integrera Synergy-produkter i hennes kost. Dessutom har hon etablerat kunder för livet tack vare kvaliteten på Synergys produkter. Kvaliteten på produkterna gör Synergy det idealiska företaget att vara en del av.

"När jag jobbar med mina distributörer försöker jag träffa dem var de är och inte begränsa deras kreativitet", säger Veronica. "Jag vill verkligen att distributörerna ska hitta sin egen styrka och kvalitet. Jag tror att varje person behöver följa sitt hjärta och magkänsla och vara sig själva."

Veronica tror på varje Team Member i sin organisation och vill se till att alla njuter av resan mot sina individuella mål. Hon säger att det är viktigt att helt enkelt ha kul eftersom vi inte kan spola tillbaka eller få stunder av våra liv tillbaka. Med all denna positiva energi anser Veronica att hennes team är starkt och alla borde stödja alla, oavsett hur nära de är varandra inom en organisation.

Nya möjligheter finns i överflöd för Veronica med den nyligen lanserade hudvårdslinjen Trulūm. Kundernas demografi har omvandlats och befintliga kunder har ett bredare produktval.

I takt med att Veronicas verksamhet fortsätter att växa ser hon fram emot att kunna få möjigheten att bo på en stor gård där hon och hennes tre barn kan njuta av att ha sina hästar i närheten.

Det här är bara början på det vi vet kommer vara en spännande framtid för Veronica med Synergy WorldWide.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us