VI INTRODUCERAR TITEL PLUS


Den spännande Titel Plus-kampanjen belönar dig med extra pengar när du uppnår och behåller nya titlar!

Titel Plus, den mest framgångsrika kampanjen i Synergy Nordamerikas historia, kommer nu till Europa under 2018. Genom denna kampanj kommer inte bara Team Member att kunna tjäna pengar för att uppnå och behålla nya titlar, de kommer även att kunna tjäna extra bonusar när de kvalificerar sig för Elite Honors.

TIDSLINJE FÖR KAMPANJEN: 1 Januari – 31 December, 2018

Team Members har möjligheten att tjäna upp till tiotusentals kronor i Titel Plus bonusar! Det funkar så här:

Uppnå en ny titel. Behåll den titeln. Kvalificera dig för Elite Honors minst en gång.

INTÄKTERNA
Desto högre rank du når, desto större blir din bonus!
• Den första månaden som en Team Member når en ny titel, kommer han eller hon att tjäna det "månadsbelopp" som anges ovan för den titeln. Till exempel så tjänar man € 50 på brons.
• Om en Team Member behåller den nya titeln följande månad, kommer han eller hon att tjäna det månatliga beloppet för en andra gång. På brons är detta totalt 100 euro.
• Om en Team Member behåller titeln i tre raka månader betalar Synergy månadsbeloppet för tredje gången. För en brons skulle det vara en extra bonus på totalt 150 euro!
• Om en Team Member är Elite Honors kvalificerad i minst en av de tre månaderna, kommer han eller hon att tjäna den matchande bonusen, vilket fördubblar totalresultatet. Exempelvis skulle detta betyda 300 euro totalt för brons!

Att bli Elite Honors kvalificerad låser upp möjligheten att tjäna både matchande bonus och en "fjärde månad" bonus.

• Om en Team Member behåller brons-titeln i en fjärde månad, kommer han eller hon att tjäna en "fjärde månad" bonus på 200 euro.

Att uppnå Brons-titeln och behålla den titeln i fyra månader och bli Elite Honors kvalificerad minst en gång under de första tre månaderna, så kan en Team Member tjäna upp till € 500 med Titel Plus! Och det blir ännu bättre:

SAMMANSATTA BONUSAR
som uppnår mer än en titel under en månad kommer att få summan av det månatliga belopp som uppnåtts för varje ny titel.

När en Team Member uppnår flera titlar under samma månad…

Exempel: Jennifer avancerar sin rank från Brons till Team Leader i mars. Hon får då €75 i Silver bonus, €100 i Guld bonus och €200 i Team Leader bonus. Det blir en total på €375 i Titel Plus bonusar under den första månaden.

Hon upprätthåller sedan Team Leader-titeln i både april och maj och tjänar den månatliga € 75, € 100 och € 200 bonusen, två gånger vardera. Jennifer blev Elite Honors kvalificerad i april, vilket gjorde henne berättigad att tjäna de tre matchande bonusarna, en för varje nivå och den fjärde månadens bonus. Hon behöll sedan Team Leader-titeln i juni och tjänade fjärde månadens bonusar till Silver, Guld och Team Leader.

Totalt: € 3,750!

När en Team Member får flera titlar samma år ... Exempel: Peter uppnådde Silver och kvalificerade sig till Elite Honors i januari. Han behöll den här titeln i februari, mars och april och tjänade därmed 750 euro, det högsta Titel-bonusbeloppet på silvernivån.

Två månader senare, i juli avancerade hans rank till guldtiteln. Han upprätthåller guldtiteln i augusti, september och oktober och är Elite Honors kvalificerad varje månad. Han tar emot det maximala beloppet på 1 000 EUR i Titel Plus för att han uppnådde och behöll guldtiteln

Totalt: €1,750!

Kom ihåg:
• Att avancera till en andra ny rank kommer aldrig att förhindra dig från att tjäna andra, tredje, fjärde och matchande bonusar av en första nya rank. Det hjälper dig bara som din Titel Plus bonus.
• You are paid bonuses for consecutive periods of rank maintenance after achieving a new title. Keep up your good work!
• Du får dina bonusar utbetalda i efterföljande perioder av att ha behållt en ny titel. Fortsätt göra ett bra jobb!

Dessa Titel Plus-bonusar bidrar väsentligt till våra Team Members inkomster. De som är dedikerade till att klättra i Synergy Team Membership kommer inte bara att njuta av kontanterna från Titel Plus, utan också alla andra provisioner, bonusar och andra vinster som kommer naturligt tillsammans med ett växande företag.

Att klättra I rank, vidare till en ny titel är en stor prestation och en symbol för din Synergy WorldWide-framgång totalt. Med Titel Plus-kampanjen strävar vi efter att hjälpa alla Temaa Members att känna sig så uppskattade och ovärderliga som de verkligen är. Vi ser fram emot att ge stora belöningar på alla nivåer genom Titel Plus!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us