SYNERGY WEEKEND


Hjärtligt välkommen till en härlig Synergy weekend i Örebro.

Det har blivit lite ändringar så vi får besök av ingen mindre en Vice President av Europa Carmelo D`Anzi. Han kommer berätta om dom sista nyheterna från Synergy och vart Synergy är påväg. Den svenska folkhjälten, livsstils-inspiratören och motivatorn "järnmannen" Anders Olsson kommer också att delta.

Vi kommer också inspireras och lära oss utav av väldigt många framgångsrika människor som:
  1. Presidential Executive Mads Östvang
  2. Emerald Executive Stefan Patrick Kristoffersen
  3. Pearl Executive Martin Östvang
  4. Team Director Glenn Skamsar
  5. Team Manager Veronica Jagedal
  6. Team Leader Christer Sverre
  7. Heidi Byrkjeland
  8. Susanna Östvang

Det kommer att vara ett fullspäckad program, en INSPIRATIONS WEEKEND utöver det vanliga med Synergy WorldWide våran unika affärsmöjlighet, våra världsberömda produkter och DIG OCH DITT TEAM.

Vi kommer att få en presentation av samtliga produkter från Synergys unika hälsokost. Med Elite Health menar vi optimal metaboliskt funktion. Det vill säga det tillstånd då kroppens alla system fungerar effektivt och ger dig den energi som tillåter dig att göra precis det du vill oberoende av ålder. För att uppnå Elite Health och en optimal metabolisk funktion har Synergy utvecklat ett revolutionerande produktsystem.

Vi kommer också att få lära oss mera om vår nya hudvårdserie , Trulum, som jobbar med hudens egna förmåga att se och upppföra sig ungdomligt.

Järnvägsgatan 22, Örebro
När: Lördag 10 Mars 15.30- 18.30
På lördagen blir det fullt fokus på allt som rör Home Party. Gemensam middag på närliggande restaurang på kvällen ca 19.30 anmäl ditt deltagande till tomine@telia.com senast 8 Mars och betalas för sig!

Söndag 11 Mars kl 10.00-17.30
Kostnad: 250 kr för medlemmar då ingår båda mötena, Sopplunch, 2olika sorter, en vegetarisk, hembakat bröd, röror, ost, marmelader, kaffe , te och kaka.
Lunch och kaffe 95kr för gäster.
Har du en speciell diet måste det meddelas samtidigt till tomine@telia.com
Betalning: Omgående till bankgiro 153-7653 eller swish till 0707936685
SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR 7 Mars 2017.

Övernattning:
Vi kan erbjuda ett rabatterat pris på samma hotel som mötet är på 950:- för enkelrum och 1050:- för dubbelrum.

Gästerna bokar genom att kontakta oss på e-post city@livin.se eller telefon 019-310240. Uppge kod SYNERGY för att priset ska gälla.

Dessa priser gäller endast fram till 1 mars. Därefter bokning i mån av plats och till de priser vi då kan erbjuda.

Begränsad antal platser, betalning är lika med anmälning, glöm inte att skriva avsändare.
Vid frågor, och för alla er som önskar att delta på gemensam middag och festligheter på lördag kvällen 10 Mars skicka ett e-mail till tomine@telia.com senast 8 Mars 2018.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us