Introduktion Av Synergy FL-3X: Ny Och Förbättrad

Synergy FL-3X har blivit ett populärt supplement som används av aktiva män och kvinnor i hela Europa. Det har blivit ett häftklammer för idrottare, handlingssökande och för alla som tycker om böja sig, dansa eller hoppa av glädje.

Idag finns det en ny anledning till att hoppa av glädje: Vår nya och förbättrade FL-3X är här & tillgänglig på din marknad! Nu med en förbättrad formula och med en förbättrad förpackning är det perfekt för din strävan efter hälsa och handling.

Varför FL-3X?

FL-3X gel, som spricker av fördelarna med glukosamin-HCL, kondroitinsulfat och antioxidant växt extrakt, är det perfekta komplementet för en aktiv livsstil. Dess unika ingredienser stödjer hur du rör dig eftersom dess exceptionella formel hjälper till att röra sig, flexibilitet och de grundläggande komponenterna i produktion av ledvävnad - vilket gör att du kan röra dig hela dagen, varje dag.


För ytterligare information, kolla in och ladda ner vårt faktablad genom att klicka HÄR.


HÖJDPUNKTER:

• Stödjer rörlighet, rörelseomfång och flexibilitet
• Glukosamin och kondroitin är grundläggande komponenter i ledvävnad som är involverade i produktion av fördelaktiga hyaluronsyra
• Antioxidantväxtekstrakter inklusive grönt te, druvfrön, olivblad och äppelfrukt
• C vitamin bidrar till kollagenbildningen för normail funktion av brosk och ben
• Populärt taget av de som tycker om en aktiv livsstil
• Välsmakande apelsin smak


Njut av fördelarna med FL-3X geltillskott och beställ redan idag.


Under juni månad får varje beställning som inkluderar någon mängd av vår nya FL-3X gel GRATIS FRAKT.*


Vetenskap och forskning
Synergiprodukter är baserade på vetenskap, forskning och resultater, vilket gör det säkert att de utan tvekan kommer att passa dig. Hughes Center for Research and Innovation designades med målet att bekämpa hälsa megatrenderna som drivs av dålig kost och livsstilsval av naturliga, näringsläkemedelsprodukter. Hughes Center är utrustat med toppmodern instrumentering och är navet i Synergy WorldWides nya produktutveckling.

Med hjälp av centrumets avancerade teknik verifierar forskare från Hughes Center identiteten, renheten och styrkan i potentiella produktingredienser och arbetar för att upptäcka kraftfulla och unika produktformuleringar som stöder Elite Health. Om en formulering bevisar sig i kliniska studier, går den med i Synergys familj av Elite Health-produkter.

Kvalitetssäkring
I samband med moderbolaget Nature's Sunshine Products vägrar Synergy WorldWide helt enkelt att lämna över kvaliteten på sina produkter i händerna på någon annan. Våra forskare har nästan 600 unika tester till sitt förfogande för att bestämma kvaliteten, renheten och styrkan i alla råvaror och färdiga produkter.


Notera*

Beställningar som görs i Juni genom att ring eller skicka epost till kundservice kommer att få gratis frakt direkt. Alla kvalificerade webb eller autoship beställningar kommer att få en återbetalning för den automatiskt debiterande fraktavgiften senast fredag veckan efter deras beställning.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us