Europa Tour Østerrike og Storbritannia

Den europeiske VIP Tour er offisielt i gang. Top Team Ledere og Synergy styre foretar besøker i Europa og de deler deres iver og visjon for Synergy WorldWideI 2010, i likhet med Nord-Amerika, eksploderte Europa med suksess og vi er sikre på at 2011 vil bli et rekord-år for dette voksende markedet. Nedenfor er en kort oppdatering de to møtene som har vært holdt langt.


Østerrike

Møtet i Østerrike begynte med hundrevis av Team Medlemmer som strømte inn i rommet - desperat å de beste plasseneStedet var full av energi i forventning av dagens hendelserMøtet åpnet med noen av Synergy topp lederne som delte deres nidkjærhet og individuelle historier knyttet til selskapet.


Synergys Vice President for Nord-Amerika og Europa, Stewart Rutter, leverte en kraftig presentasjon Synergys posisjonering i industrien i dag. Han snakket om de fem kjernekompetanse og hjalp vår østerrikske Team Medlemmer bedre realisere kraften bak Synergy muligheter og produkter. Han avsluttet sin presentasjon med offentliggjøring av Las Vegas Promotion for hele Europa - som ble mottatt med enorm spenning.


Alle Team medlemmer til stede ble servert en deilig catered lunsj, giveaways, og anerkjennelse. Dagen ble avsluttet med to lokale ledere som leverte motiverende meldinger som etterlot publikum ekstatisk for året som kommer. Hakan Cetin, Pearl Executive, snakket om sin siste tur til Maui for Legacy Retreat og lærte viktigheten av hardt arbeid og selvtillit. William Martin, Presidential Executive, avsluttet sesjonen med en energisk presentasjon om sin reise til Presidential Executive.

Storbritannia

Ved ankomst i Storbritannia mandag, 21. februar Synergys corporate representanter og topp ledere samlet for noen én-til én tid til å diskutere forretningsstrategier for 2011. Dette ble fulgt av lederens middagen der alle hadde anledning til å bli bedre kjent med hverandre.

Følgende dagen startet med en lederens møte kl 16:00 hvor salgsverktøy, online opplæring støttesystemer, og de nye Synergy Pulse ble lansert som alle ble mottatt med entusiasme og stor forventning for gjennomføring.

Senere samme kveld var det et åpent møte der lokale lederne delte sine historier, iver, og optimisme for fremtiden.  Som i Østerrike, kunngjorde Stewart Rutter lanseringen av Las Vegas Promotion som gir europeiske Team medlemmer muligheten til å ha sin reise betalte av Synergy for deltagelse i 2011 Global Summit i september.

En stor takk til alle våre Team Medlemmer som deltok på to møter.  Vi ser frem til mange flere flotte ting som kommer fra Østerrike og Storbritannia.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us