Synergy Worldwide Välkomnar Finland!

Synergy WorldWide vill gratulera Finland som den nyaste marknaden i vår Synergy familj. Den 8 oktober 2011, samlades nästan 1000 personer i Helsingfors, Finland för att fira öppningen av denna nya explosiva marknad.

Särskilt stort grattis gavs till Eric och Kati Gammals och Miimu Jaatinen för att ha uppnått Team Elite nivå. Synergy har inga tvivel om att Eric, Kati och Miimu kommer att fortsätta vara stora ledare som strävar att uppnå sina framgångs mål.

Det var ett nöje att få höra från några av våra högsta ledare, inklusive Dane Iorg (Presidential Executive), Mads Østvang (Diamond Executive) och Corrine Brandi (Pearl Executive) som delade med sig av sina personliga erfarenheter om hur Synergy WorldWide har förändrat deras liv. Alla var uppbyggda och inspirerad av deras meddelanden.

Dessutom fick deltagarna lyssna till Dan Norman (Ordförande Synergy), StewartRutter (Vice Ordförande) och Bengt Emanuelsson (Europa General Manager) som presenterade Synergy WorldWide och de otroliga möjligheter som ligger framför oss.

Synergy förklarade också några viktiga aspekter som höjer företaget över resten av konkurenterna:
• Djupet av Synergy rutiner för kvalitetskontroll
• Den nya Medicinska Rådgivnings Styrelse som tillkännagavs vid Toppmötet i Las Vegas
• Oöverträffbar produkt vetenskap som leder till utvecklingen av världens bästa produkter
• Synergy’s team-orienterade kompensationsplan och unika affärsmöjligheter

Viktigast av allt, framhöll Synergy de otroliga ledarna som har gjort den fantastiska framgången i Finland möjligt. Alla från Star till Team Elite framhölls på scenen för att fira deras framgångar och att bli ärad för det otroliga arbetet varje medlem har bidragit med för marknadens framgång.

2011 är på god väg att bli ett rekordår för Synergy WorldWide och Finland är en stor del av denna framgång. Utnyttja denna möjlighet och visa hur Synergy produkter kan gynna livet för alla omkring dig!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us