Scandinaviska Team Manager Academy RecapDen 1:a årliga Scandinaviska Team Manager Academy var en stor succé! Kvalificerade Team Medlemmar från Norge, Sverige och Danmark samlades på Radisson Blu Resort i Trysil, Norge för 3 dagar och 2 nätter för ledarskapsutbildning, team byggnads aktiviteter, och läckra måltider.

Årets evenemang kombinerade fantastiska presentationer från högsta ledare, inklusive Mads Østvang (Diamond Executive), Stefan Patrik Kristofferssen (Emerald Executive), och William Martin (Presidential Executive), som alla delade med sig för att inspirera och lära Team Managers hur dom kan ta sitt Synergy verksamhet till nästa nivå.

Deltagarna var också glada över att få höra från Dan Norman (Synergy ordförande), Bengt Emanuelsson (Europa General Manager) och Tommy Bethards (Senior Marketing Communications Manager), när de delade med sig ovärderlig information om affärsstrategier och målsättning.

Grattis till alla som kvalificerades och deltog i Skandinavien Team Manager Academy. Det är på grund av din hängivenhet och outtröttliga ansträngningar som gör Synergy vad det är idag. För resten av våra europeiska marknader kommer det att finnas en Team Leader Training i Helsingfors, Finland 18 till 19 maj för alla finska gruppledare. Central Europa Team Manager Academy kommer att hållas i Tyrolen, Österrike den 1 - 3 juni för nya Team Managers och uppåt.

Vi uppmuntrar alla i hela Finland och Centrala europa att arbeta hårt och vara med till dessa evenemang. För att kvalificera sig för Finlands Team Leadersutbildning gäller det helt enkelt att ranka till Team Leader mellan nu och den 11 maj 2012. För att bli inbjuden till Central europa Team Manager Academy gäller det att uppnå Team Manager fram till den 25 maj 2012.

Lycka till och vi ses snart!

Synergy WorldWide

CONVERSATION

Instagram

Follow Us