Europakonferansen 2012 – William Martin

På vår europakonferanse i København samles teammedlemmer fra hele verden for å glede seg over suksessen til Synergy WorldWide. Hør toppsjefer, leger, helseeksperter og Synergys eget team fortelle om hvor viktig det er å ha et friskt hjerte, og se hvordan Synergy WorldWide leder an i bransjen. Les mer om foreleserne under, og husk å melde deg på europakonferansen 2012 i dag.

William Martin, Presidential Executive

Da Presidential Executive William Martin oppdaget alt Synergy WorldWide har å by på, meldte han seg umiddelbart inn og gikk på jobb. Væpnet med en positiv innstilling og en intens tro på sin virksomhet, gav Williams' stahet lønn for strev. "Økonomisk frihet ved hjelp av Synergy WorldWide er virkelig en stor gave", sier William. "Det er dessuten ingen grunn til å bekymre seg for Synergys fremtid. Produktene er fantastiske, og med støtte fra Nature's Sunshine Products vil Synergy WorldWide henge med i mange år fremover." William fortsetter, "Synergy gir deg en god superprofitt og et behagelig liv, ganske enkelt fordi folk kommer tilbake igjen og igjen for å kjøpe disse enestående produktene!"

Etter å ha opplevd hvordan Synergy-virksomheten gir en økt livskvalitet, ønsker William å dele Synergy WorldWides produkt- og forretningsmuligheter med hele Europa.

Vi ser fram til å se deg i København!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us