Første Team Leader i Polen!

Gratulerer til Marek Amrosz for å bli Synergy første Team Leader i Polen!

Marek Amrosz er svært aktiv i lokalsamfunnet sitt og liker å jobbe med mennesker, spesielt de unge. Han liker fotturer og har brukt veldig mye tid på å organisere fotturer til ungdomsgrupper og turister over hele Polen. Han har bygget sin profesjonelle karriere i turisme og har ledet flere reisebyråer over hele landet.

Marek ble først introdusert til Synergy WorldWide under søking på den Tsjekkia nettstedet. Etter å ha analysert Synergy markedsføring plan, satt han i bilen sin og kjørte fra Warszawa til Praha for å delta på åpningen av Synergy Tsjekkia. Da han kjente muligheten før ham, bortkastet Marek ingen tid og registrert i september 2009.

Etter at han begynte i Synergy Marek trakk seg fra sin jobb i turisme og begynte å jobbe på hans Synergy virksomheten på heltid. Han jobbet utrettelig for å overbevise teammedlemmer at Synergy ville åpne i Polen som ble lovet ham av Dan Higginson. Nå som Polen er åpen er Marek forpliktet til å gjøre Synergy Polen en suksess.

20 dager etter at Polen åpnet, ble Marek Team Leader, og er godt på vei til å bli Team Director ved slutten av året. Han har som mål å være enten Pearl eller Emerald Executive før desember 2013 og Presidential direktør i 2015! Marek jobber hardt for å bli økonomisk uavhengig med Synergy. Han ser frem til å reise og være bosatt i varmere klima i vintermånedene. Fremfor alt har han et oppriktig ønske om å hjelpe andre å oppnå sine mål og drømmer. Hans liv motto er "Jeg godtar andre som de er, uten å ha fått fra dem noen form for tilfredshet."

Marek bor for tiden i Polen med sin kone og liker å være sammen med sine tre barn og barnebarn. Gratulerer Marek!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us