Januar 2013 Executive Budskap

Selv om januar nesten er forbi i dette nye året, føler jeg fremdeles begeistringen fra fjorårets resultater. Det var et fenomenalt år for Synergy WorldWide, og vi har mange grunner til å feire.

Dette året har virkelig vært et rekordår med tanke på forfremmelser og liv som ble endret. Dere, våre Team Members, er selve drivkraften bak denne utrolige veksten. Jeg takker dere alle for deres interesse, engasjement, og fremfor alt, hvordan dere representerer Synergy i deres del av verden.

Vi var i tillegg vitne til en økning på to Double Presidential Executives i Korea, Han Tae Hwang og Yoon Tae Hwang; og tre nye Presidential Executives, Young Ok Park fra Korea, Scott Brumfield fra Nord-Amerika og Europas andre til nå Presidential Executive, Mads Østvang fra Norge. Disse fantastiske bragdene ble ledsaget av tusenvis av andre forfremmelser i alle de 25 internasjonale markedene våre.

Selv om 2012 var et fantastisk år, tror jeg at 2013 vil bli enda bedre. I år har vi introdusert nye produkter, reklamekampanjer og insentiver for å fortsette vår utvikling og vekstøkning. Videre bør vi alle sette fokus på verdenstoppmøtet i Korea i september. Jeg er sikker på at det blir et arrangement som vil endre livet til både selskapet og felten.

Jeg ønsker alle Synergy Team Members et Godt Nytt År, og et fremgangsrikt 2013.

Med vennlig hilsen,

Dan Norman
President, Synergy Worldwide

CONVERSATION

Instagram

Follow Us