Hotellrummen till Summit 2014 går åt snabbt!


I Barcelonas affärssektor är september en av de mest upptagna tiderna på året. Semestertiden är slut och många företag passar på att hålla konvent och möten för att förbereda sig inför årsskiftet. De större hotellen är ofta fullbokade.

Lyckligtvis har vi reserverat rum till rabattpris på tre hotell som ligger precis i närheten av platsen där Summit anordnas. Men du måste handla snabbt, eftersom dessa hotell inte håller alla rummen vi har bokat ända fram till Summit-evenemanget.

Varje hotell har bestämda sista datum för bokning, och när de datumen har gått kommer en stor del av våra reserverade rum att släppas så att vem som helst kan boka dem. Ett av slutdatumen närmar sig snabbt!

Hotellens sista bokningsdatum:

NH Constanza: 21 april
Juan Carlos Hotel: 25 maj
Princess Sofia Hotel: 7 juli

När de här sista datumen har gått, kan vi inte garantera rum eller rabatter.  

Det kan fortfarande vara möjligt att boka på hotellen efter de här sista datumen, men riskera inte det! Hundratals Synergy-teammedlemmar har redan bokat sina vistelser i Barcelona.

Vänta inte! Boka ditt rum nu, medan du fortfarande är garanterad att få det rum du vill ha till rabattpris. Klicka här för att se all information om hotellen.

Vi vill mycket gärna träffa er alla på det här årets Summit-evenemang, bättre än någonsin, 25–27 september!


CONVERSATION

Instagram

Follow Us