Den spanska marknadenunder ny ledning


På grund av Synergys tillväxt i Västeuropa, kommer nu Synergys italienska administrativa chef Raffaella Orlandi att övervaka all verksamhet i Spanien, vilket ger Västeuropas administrativa chef Rob Lord mer tid att kunna investera i tillväxten på Nederländernas, Storbritanniens och Irlands marknader.

“Jag är glad över att kunna öka tillväxten i Storbritannien och Irland,och jag ser fram emot att ge vår verksamhet en nystart i Nederländerna och utveckla ett nytt ledarskap där,” säger Rob. “Jag kommer att sakna att jobba med våra flitiga spanska chefer, men med Raffaellas erfarenhet och förståelse av det spanska språket, kommer hon att bli en ovärderlig tillgång för den marknaden.”

Rob har gjort ett enastående jobb som chef för Spanien och vi är tacksamma för förarbetet han har gjort där, för att kultivera passionerade chefer och ge dem de verktyg de behöver för att lyckas. Raffaella erkänner att hon ett stort ansvar att uppfylla nu när hon övertar Robs roll över Spanien, men hon ser fram emot att börja jobba.

“Att ta hand om den spanska marknaden är en stor utmaning för mig, eftersom  jag måste göra ett lika bra jobb som Rob gjorde,” säger Raffaella. “Jag kommer att åta mig att vidareutveckla den enorma styrka som de spanska teammedlemmarna har - där var och en har potentialen att bli den högst rankade teammedlemmen i Europa!”

Raffaellas tidigare verksamhet i Spanien och hennes förmåga att prata spanska flytande, gör henne till den perfekta matchen för denna position framöver.

“Jag ser fram emot att hjälpa det spanska nätverket med min handfasta   arbetsmoral och att kunna stödja ett mål som kommer att bli känt i hela Spanien som: Si, se puede!”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us