SLMsmart 90-day Challenge med Benjamin och Crisula

En stor dröm i lagom stort format

Benjamin Benjaminsson och Crisula Nordström är paret med stora visioner som bor i det lilla samhället Hova i Västra Götaland. De träffades för snart fyra år sedan på ett yogacenter i södra Sverige. Benjamin anmälde sig från Reykjavik på Island och Crisula satt i Perus huvudstad Lima. ”I januari 2012 hamnade vi på samma tremånader retreat och blev ganska snart förälskade, säger Benjamin med ett leende” De flyttade till Stockholm och mitt i storstadspulsen drömde de om ett hus på landet. Snart var den drömmen föverkligad och de fann sitt lilla drömställe i Hova.

Benjamin är utbildad massageterapeut i svensk klassisk massage sedan 2013 och arbetar på LSS-boende inom kommunen. Han tränar mycket och älskar att vara aktiv. Hälsa är en viktig och självklar del i hans vardag. Att hjälpa människor på olika vis har alltid kännetecknat hans personlighet.

Crisula är utbildad livscoach sedan 2010 och trivs när hon får sitta i samtal med människor som på olika sätt vill förändra sitt liv. Till hösten ska hon vidareutbilda sig till hälsocoach på högskola och har siktet inställt på att arbeta inom kommun och skola. I september börjar Crisula sitt bokskrivande, en bok som ska handla om personlig utveckling.

Både Benjamin och Crisula har egen erfarenhet av både övervikt och dåligt leverne. De vet vad det innebär att komma tillbaka på rätt bana i livet. Enligt dem börjar allt med ett medvetet val, man är på det klara med sin nuvarande situation och känner en längtan efter förändring. Därifrån finns många vägar att gå för att nå sina mål. Det finns massa bra hjälp att få av terapeuter, kostkunniga, personliga tränare och inte minst Synergy!

Benjamin och Crisula blev sponsrade in i Synergy av Benjamins mamma Maren på Island i början av 2015. Sedan dess har de båda integrerat V3-paketet i sin dagliga kost. Crisula kände en positiv skillnad redan efter några dagar. De har även använt SLMSmart och e9 och tycker att alla Synergys produkter är fantastiska. Det viktiga är att själv testa produkterna och få erfara de positiva effekterna i kroppen, säger de unisont.



 I början av oktober drar de igång 90 dagars Challenge i trakten där de bor. Idén föddes när Benjamin insåg att fler människor borde få chansen att påverka sin hälsa.

”Vi vill arbeta i denna form därför att vi kan ta fram våra personliga styrkor och ge ett mervärde till deltagarna, det är ett sätt för oss att samarbeta och att växa i vårt ledarskap samtidigt som vi brinner för att ge människor en chans att öka sin livskvalitet.”

En stor dröm i lagom stort fortmat betyder för oss att vi har stora visioner med vad vi vill uppnå och att vi kan nå dit med hyfsat enkla medel. En klar vision, mål och delmål samt en bra utvecklad struktur som är enkel att duplicera kommer att ta oss dit vi vill, säger Crisula.

90 Day Challenge-grupperna är ett roligt sätt att nå ut till folk och att i grupp ge support och uppmuntran. Vi tror att gruppmöten varje vecka ger ökad motivation och fokus, plus att folk kan dela erfaranheter och ställa frågor som dyker upp längs vägen. Efter varje Challenge hoppas vi att solskenshistorierna ska tala sitt eget språk till för att locka nya deltagare. Vi är i full gång med att tillverka en hemsida där vi kan dokumentera vårt arbete och vara ett fräscht ansikte utåt med vad vi gör och hur deltagare upplever sin resa. Vi är super-taggade att köra igång och hoppas att det blir en succé säger de båda.

En Informationsträff kommer att ske den 23:e och 24:e september i Hova. Sedan drar 90 Day SLMsmart Challenge igång den 7:e oktober 2015.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us