Ny Pearl Executive: Fernando Gatti


Fernando Gatti har stora drömmar för Synergy och sin växande verksamhet. Hans mål är att Synergy WorldWide ska bli ett välkänt namn och att han ska ha minst 100 Team Directors och 20 Pearl Executives i sitt nätverk inom fyra år. Hans planer om att hjälpa dussintals människor med att nå högre positioner har lite att göra med hans egen framgång, men allt att göra med att hjälpa familjer att uppnå totalt välmående i livets alla avseenden.

Fernando är född i Italien, men han och hans familj emigrerade till Schweiz när han var mycket liten. Där gick han på internatskola och fick möjlighet till en bra utbildning. Under sitt liv har Fernando utvecklat en förkärlek för golf, cykling, att resa och han är hyllad som en fenomenal talare och tränare.

Som pensionerad fotbollsspelare och gymägare har Fernando varit aktiv inom nätverksmarknadsföring i 27 år, något han menar är den optimala arbetsverksamheten för honom.  Han uppskattar det faktum att framgångsrika bolag som jobbar med nätverksmarknadsföring måste bedriva sin verksamhet med följande värden: respekt, lojalitet och ärlighet. I tillägg skapar nätverksmarknadsföring en plats där varje individ som är involverad räknas.

“Det räcker inte med att ha bra produkter och en fördelaktig kompensationsplan”, säger Fernando. “Framgång uppstår när företaget och distributörerna har samma prioriteringar. Och det har Synergy en lång historia av.”

Samtidigt som kompensationsplanen inte är allt är Fernando exalterad över Synergy´s unika plan. Det är viktigt att de distributörer som precis startat sin verksamhet kan se att arbetet ger avkastning. Genom att låta individer med små verksamheter tjäna provision visar Synergy vägen till framgång och etablerar stabilitet. Fernando understryker också vikten av att skapa en solid kundbas - omkring 75 procent av en distributörs totala verksamhet - genom vilka lojala distributörer växer fram.

“Synergy har alla egenskaper hos ett företag för framtiden”, säger Fernando. “Ledningen är noga med detaljerna, produkterna är fantastiska, de bedriver forskning och utveckling och företaget visar en enorm respekt för säljarna.”

Men varför ansluta till Synergy nu? Fernando säger att han har en långsiktig vision som han tror att han kan förverkliga genom Synergy WorldWide.  

“Med Synergy fann jag en miljö som är enkel och bekant”, säger Fernando. “Och jag kan försäkra dig om att jag kommer att göra allt som krävs för att göra Synergy stort.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us