GO ELITE PROMOTION UPDATE


Från och med den 1 augusti kommer en uppdatering till Go Elite-kampanjen att träda i kraft, detta görs för att uppmuntra till bättre praxis för affärsbyggande runtomkring Europa.

Under de kommande tre månaderna kan Synergy Team Members sikta in sig på den nya Go Elite-bonusen på 500€! Så här kan man tjäna ihop till det:

  1. Vara Elite Honors kvalificerade i augusti, september och oktober.
  2. I var och en av dessa månader se till att minst två av de personer du personligen har sponsrat också kvalificerat sig för Elite Honors
  3. Innan slutet av oktober, personligen sponsrat 2 nya Team Members

Så ligger det till - tre månader med smart affärsbyggande kommer att tjäna dig din 500€ Go Elite-bonus! Starta din Go Elite-satsning nu för att få ett tillägg på din check i slutet av denna månad. Den kommer vara här innan du vet om det!

Den här månaden, juli 2017, blir den sista månaden för den nuvarande versionen av Go Elite-programmet, och den nuvarande Go Elite-bonusen kommer att betalas ut till alla som tjänat ihop till det vid slutet av månadens provisionsperiod.

Vi uppmuntrar Team Members i hela Europa att njuta av den nya Go Elite-bonusen tillsammans med de många fördelarna med att driva ett framgångsrikt Synergy-företag. All lycka när du börjar dessa tre viktiga månader. Ha det roligt och tänk Elite!

Frågor? Kontakta Synergys kundservice.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us