2017 SUMMIT: REGISTRERA DIG FÖRE 31 AUGUSTI


Det kommer att finnas många nya och spännande inslag att uppleva på 2017 Synergy Europe Summit. Du kommer inte vilja missa nya produkter, ett nytt sessionsformat, nya verktyg, nya presentationer och en ny chans att vässa dina Synergikunskaper. Registrera dig idag för 2017 Summit i Barcelona!

Kom ihåg att registreringen stängs torsdagen den 31 augusti. De som registrerar sig tidigt kommer att kunna ta del av rabatterade biljettpriser och uppleva en snabbare check-in process, namnskyltar, säkerställa igenkänningsmöjligheter och mer. Av dessa skäl, även om registrering på plats kommer att vara tillgänglig, rekommenderar vi starkt att du registrerar dig online innan torsdag!


HAR DU EN FYSISK BILJETT?
De som har köpt en fysisk biljett till Summit (många gjorde det medan de deltog i ett tidigare Synergy-event) måste fortfarande registrera sig. Du kan hitta instruktioner om hur du registrerar din fysiska biljett genom att klicka här eller helt enkelt kontakta kundtjänst.

NYTT FÖR I ÅR:
Synergy kommer att avslöja nya produkter och nya verktyg i ett nytt Summit-format. I motsats till att ha fyra Summit-sessioner som tidigare år, packar vi nu in mer action och information till bara tre effektiva sessioner, vilket ger dig mer tid att träffa ditt team och dina chefer. För mer information om agendan, mötesplats och boendealternativ, klicka här.

VIKTIG PÅMINNELSE: 
I år kommer registrerade Summit-deltagare att checka in vid evenemanget genom att visa den unika streckkoden eller QR-koden som skickas via e-post av Eventbrite, vår evenemang och biljettleverantör. Var god och kom förberedda med en tryckt kopia av din Eventbrite-biljett eller med din mobil, redo att skannas! Om du har några frågor om denna process, kontakta kundservice. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us