REGISTRERA FÖR 2018 SUMMIT

Följ med oss till TORINO, Italien, den 4-6 oktober på Synergy WorldWide`s Europa summit 2018. Priset för toppmötet är högre när du registrerar dig på plats, så registrera dig online före den 31 augusti för att få ett rabatterat pris!

REGISTRERINGS ALTERNATIV
Vanlig registrering July 1 - August 31 €129
Ny Team medlem* registrering July 1 - August 31 €99
På plats registrering October 4 - 6 €149


*För att få det rabatterade priset så måste den nya Team medlemen registrera sig genom att ringa support inom 30 dagar från registreringen som ny Team medlem.

Priset gäller per person och inkluderar tillgång till alla event under Summit. Hotell och transporter ingår inte.

Vi vill att du ska se fram mot din resa till Torino och för att du skall få den bästa upplevelsen som möjligt så får du som Synergy Summit´s gäst, specialpriser på visa Hotell I närheten av eventet som kommer att vara på Centro Congressi Lingotto. För dessa rabatterade priser och övrig information om boende, gå till: Klicka här.

Under hela året ser vi framemot Summit, för att ge er vår vision och visa er vårt enorma potential och ger dig nytt perspektiv av vår affärsidé och förmåga av maximerat välmående genom Elite Health. Missa inte denna möjlighet att träffa och lära dig av många av Synergy´s mest framgångsrika ledare och se vad som gör Synergy unikt!


Boka I din kalender och gör dig redo för Summit idag! Vi ser framemot att träffa dig I Torino.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us