Liva Upp Din Morgonrutin


Dina morgonvanor påverkar hela din dag. Om du börjar dagen med att känna dig stressad och nervös istället för utvilad kan det vara ett tecken på att du borde uppdatera din morgonrutin. Genom att hitta en morgonrutin som passar dig får du den energi som behövs för att ta itu med dagen.

Följ dessa tips för att få ut så mycket som möjligt av varje morgon:

En hälsosam frukost

Äta frukost är en del av många människors morgonrutiner. Om du älskar att börja dagen med en måltid, börja den rätt - med en god och hälsosam frukost. För en perfekt balanserad, enkel och läcker frukost kan du prova vår SLMsmart Meal Replacement eller Biome Shake. Tänk på att varje person har olika kalorier och allmänna behov och att det är viktigt att du anpassar dina rutiner och mat efter dina behov. Detta hjälper dug att hålla fast vid din rutin och nå dina mål.


Börja dagen med ett träningspass

En sak i taget. Kom igång med ProArgi-9+ eller e9 innan du sätter igång ett träningspass på morgonen. Kom ihåg: du behöver inte springa 8 km varje morgon för att få upp energinivåerna. Att börja morgonen med 20 minuters yoga är allt som din kropp behöver för att återaktivera när du vaknar från en god natts sömn. Yoga är extra hälsosamt efter det ökar pulsen och samtidigt förbättrar din flexibilitet, hållning, balans, styrka och uthållighet. Alla kan göra yoga, och med många olika svårighetsgrader är det lätt att hitta en rutin som passar just dig.

Läs eller skriv

Skriv ner dina tankar eller målsättningar i en dagbok innan du ger dig iväg på morgonen. Att föra dagbok kan vara avslappnande och minska stress. Det räcker med att skriva i tio minuter på morgonen för att fokusera på dig själv, skapa självinsikt och få en möjlighet att fundera på hur du kan lägga upp dagen på bästa sätt.

Om du inte vill skriva så kan du ta några minuter och läsa några sidor i en bra bok. Fördjupa dig i andras ord och njut av den här lugna stunden på egen hand för att få igång hjärnan på morgonen.

Följ ett schema

Att följa ett morgon schema kan hjälpa dig att upprätthålla organisation och fokus. Du kanske börjar med en snabb yogasession, sedan tar en dusch och gör dig redo, följt av en hälsosam frukost. Det viktigaste är inte i vilken ordning du gör saker och ting, utan snarare att definiera och bibehålla en rutin för att börja dagen på ett positivt sätt.

Visste du om Synergys tillfälliga SLMsmart promotion? Läs mer om vårt erbjudande här.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us