FAQ - Tracking Senter Del 1.

På FAQ bloggen i dag, skal vi diskutere forskjellene mellom én tracking senter og tre tracking-sentre. Nye Synergy medlemmer har ofte spørsmål om fordelen i å ha tre tracking sentre i forhold til å bare ha en. Forhåpentligvis kan vi svare på noen spørsmål ved å forklare dette.


Et nytt medlem kan aktivere en synergi konto med enten én tracking center (240 CV) eller tre tracking-sentre (600 CV). Et medlem kan også oppgradere på et senere punkt fra én tracking center til tre tracking sentre ved å plassere en 360 CV-Oppgraderingsordre. Den andre tracking center (TC2) er plassert direkte på venstre benet og den tredje tracking center (TC3) på den høyre benet under hvert medlems første tracking center (TC1). Se diagrammet nedenfor.

Alle kvalifiserende ordrer må plasseres på TC1, men flere ordrer kan plasseres på TC2 eller TC3. Volumet fra disse ordrene skal rolle oppover i de respektive venstre eller høyre ben. 

Eksempel: Et medlem har en svak venstre ben og plasserer en 350 CV-bulkordre på TC2. 350 CV ruller opp på det venstre benet og skal telles som volumet for grunnprovisjon.

Vanligvis må et medlem være sponser til en annen aktiv medlem for å være kvalifisert til å få provisjoner men med tre aktive tracking sentre, er et medlem kvalifisert til å tjene provisjon uten å være personlig sponser til en annen.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us