FAQS - Autoship

Velkommen til vår nye blogg-funksjon - FAQS serien!
Hver uke vi skal ta opp felles problemstillinger som dere, våre distributører, stiller og vi skal publisere svarene på bloggen vår. Denne uken vil vi fokusere på autoship, den månedsabonnement program av Synergy WorldWide.

Autoship programmet  er en tjeneste som tilbys av Synergy WorldWide som består av en stående ordre som vil bli behandlet på en fast dato hver måned.  Distributører kan velge dagen; akkurat nå så har vi den følgende datoer: 1, 5, 10 eller 20.  OBS det betyr at kortet skal bli trukket den dagen, men ikke nødvendigvis sendes samme dagen fra lagret.

Autoship er en praktisk måte å sikre at du alltid har nok produkter og er kvalifisert for provisjon og bonus.  Deltakelse i autoship programmet er ikke nødvendig for medlemskap i Synergy WorldWide.  Du kan velge autoship under innmeldingen eller ved å sende inn Aktivering og Autoship Bestillingsskjemaet.  Om du har valgt autoship på nettsiden ved registrering ta hensyn til datoen som står der.  Om du trenger å endre den vennligst ta kontakt med kundetjeneste og vi kan endre datoen.

Det er syv forskjellige pakker å velge imellom, men vi anbefaler ordre som har minst 120cv å sikre at du er kvalifisert for alle mulige provisjoner.  Du kan velge en ordre som har mindre enn 120cv men en slikk bestilling er ikke tilstrekkelig til å kvalifisere deg for provisjonene.

Deltakelse i autoship kan bli kansellert på ethvert tidspunkt, og ikke skal  kansellere ditt medlemskap i Synergy WorldWide.  Kansellering skal være skriftlig og du kan sende det til Synergy via faks eller epost.  Ikke send det til lageret, endringen må gjøres på vårt hovedkontor i USA.  Vi må få kansellering minst fem dager før din neste forsendelse for å være sikker om den er kansellert.  Om vi får det innen de fem dager er det mulig at autoship skal ikke bli kansellert i tid.  Vennligst ta kontakt med kundetjeneste om du har spørsmål eller vanskeligheter med å sende kansellering.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us