Forhåndsvisning av Globalt Summit

I bare 41 dager Synergy WorldWide vil invadere Las Vegas for kulminerte hendelsen av 2011! Bli med oss 22. til 24. september og lære hvordan din virksomhet og ditt liv kan PROSPER på måter du aldri trodde var mulig.

Kom til å Feire – Forbered for Suksess!

Toppledere, Team Medlemmer fra hele verden, leger, forskere, helse-eksperter og Synergys corporate team vil alle komme sammen for å feire 2011 og forbered seg på nok et år med fenomenal vekst!

Ta med ditt sinn, ta med energi, og viktigst, ta team medlemmene! Vær blant de første til å vitne lanseringen av Synergys nyeste produkter, lære fra ledende l-arginin forskere om betydning av hjerte helse, og se hvordan Synergy WorldWide planer om å ligge i forkant av denne bransjen.

Bli anerkjent for enorm innsats, få god forretningsskikk råd fra Synergys mest suksessrike ledere, og til slutt – forberede deg til å visualisere din fremtid med Synergy WorldWide!

Gjest Høyttalere til Inkluder:

Dr. Siva Arunasalam, MD
Dr. Joseph Prendergast, MD
Dr. Rainer Böger, MD
Dan Austin, RN
Synergy's Executive Team
Michael Dean, NSP President & CEO
Top Team Medlem Lederne

Vinn Stort – Vegas Stilen!

Hvis vi ikke har gitt deg nok grunner til å delta, vil i 2011 Globl Summit bli fylt med kjempeflott giveaways, underholdning og førsteklasses anerkjennelse!

Gjennom hendelsen mange vil ha mulighet til å vinne noen utrolige priser med deltakelse i Vegas stil spill!

I tillegg vil en håndfull heldige deltakere ha en sjanse til å vinne titusenvis dollar!!

Akkurat hvor mange titalls tusen? Hold øynene åpen for ytterligere annonsering i neste uke med alle de spennende detaljer!

Registrer I Dag

Registrer innen 6. september og få rabattert pris på $129/person. Etter denne datoen, vil registreringen bare være tilgjengelig på stedet med en rate på $159/person. Hvorfor vente lenger?

Sørg også for å reservere et rom på South Point Hotel & Casino innen onsdag, 31. august, da dette er den siste dagen til å få Synergys rabatterte priser. Klikk her for mer informasjon..

Vi får se deg i Vegas!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us