Europakonferansen 2012 – eksperter innen produkt og vitenskap


På vår europakonferanse i København vil du få tilgang til alt som finnes av kunnskap om og fordeler ved Synergys V3-produkter, kvalitetssikringsprosesser og generelle konkurransefortrinn. Les mer om ekspertene under, og husk å melde deg på europakonferansen 2012 i dag.

Rainer Böger, M.D.
Med sin spesialisering innen tidlig diagnostisering og forebygging av kardiovaskulære sykdommer har Dr. Rainer Böger dedikert over tjue års akademisk forskning til L-arginin og hvordan det påvirker kroppens evne til å produsere nitrogenoksid. Gjennom sin forskning har Dr. Böger oppdaget at ADMA (asymmetrisk dimetylarginin) er en risikomarkør for karsykdommer, og at bruk av L-arginin kan bidra til å forhindre skader og sykdommer i blodkarene. Dr. Böger er også professor i klinisk farmakologi og direktør for institutt for klinisk farmakologi og toksikologi ved Hamburg universitetssykehus i Tyskland, i tillegg til å være direktør for Clinical Trial Center North ved Hamburg universitet.

William J. Keller, Ph.D.
Dr. Keller begynte hos Nature’s Sunshine Products i april 2001, og er for øyeblikket viseadministrerende direktør for Health Sciences and Educational Services i tillegg til å være Chief Scientific Resource Officer. Før han begynte hos oss var Dr. Keller avdelingsdirektør/professor på School of Pharmacy ved Samford University og Northeast Lousiana University. Dr. Keller har en bachelorgrad i farmasi og en magistergrad i farmasøytisk vitenskap fra Idaho State University. I 1972 tok han en doktorgrad i farmakognosi ved universitetet i Washington.

Lynda Hammons, VP
Lynda Hammons startet i Nature’s Sunshine Products i juni i 2001, og er for øyeblikket viseadministrerende direktør for Quality and Regulatory Affairs (kvalitet og lovoverholdelse). Hammons har en bachelorgrad i kjemi og mikrobiologi fra Bowling Green State universitet og en M.B.A. med fokus på kvalitetssikring fra University of Cincinnati. Hammons har også sertifisering som kvalitetsingeniør, kvalitetstekniker og kvalitetsrevisor fra American Society for Quality.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us