Europakonferansen 2012 – Dianne Leavitt

 
På vår europakonferanse i København samles teammedlemmer fra hele verden for å glede seg over suksessen til Synergy WorldWide. Hør toppsjefer, leger, helseeksperter og Synergys eget team fortelle om hvor viktig det er å ha et friskt hjerte, og se hvordan Synergy WorldWide leder an i bransjen. Les mer om foreleserne under, og husk å melde deg på europakonferansen 2012 i dag.

Dianne Leavitt, Double Presidential Executive

Med sin lange bransjeerfaring oppmuntrer Double Presidential Executive Dianne Leavitt teammedlemmene til å jobbe hardt og dele historien om Synergy med alle de kjenner. "Ingen kan gjøre jobben for deg", sier Dianne. "Du må bli drivhjulet som får virksomheten din til å gå rundt." Hun fortsetter, "Du må knytte deg an mulighetene selskapet tilbyr, du må være lærevillig, og du må lære deg mest mulig om produktene og godtgjørelsesplanen."

Dianne snakker også om hvor viktig det er å være en god venn, trener og mentor for din downline. "Du har ansvar for menneskene i din organisasjon, så du må gi dem god opplæring. Hvis du blir en bedre kommunikator og utvikler dine mellommenneskelige ferdigheter, vil du komme langt. De er en lovmessighet i at hvis du hjelper andre mennesker med å bli bedre og oppnå sine mål, vil du selv vokse og bli et bedre menneske."

Vi ser fram til å se deg i København!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us