Global Summit 2013 - Seoul, Sør-Korea


Registreringen är öppen nu

Synergys gruppmedlemmar och ledare från hela världen kommer att samlas i september på vad som är garanterat att bli en livsförändrande, oöverträffad företagsevenemang. Synergy WorldWide 2013 Global Summit kommer att hållas i Seoul, Sydkorea, y  och registreringen är nu öppen.

Vi uppmuntrar dig att tillsammans med oss ​​September 26-28 delta i utbildning, inspiration och spänning medan du lär dig hur världens finaste verksamhet byggare gör för att nå framgång. Upplev kulturen i Korea medan du njuter av gemenskap av medlemmar från hela världen.


Agenda
De globala Summit sessionerna och andra evenemang kommer att hållas fredag ​​och lördag.  den 27: e-28: e. Toppmötet kommer att hållas på den fantastiska Coex Center i hjärtat av Gangnam distriktet. Med talare och utbildningar, land möten, ett erkännande kväll, mottagningar och kulturella föreställningar.  Detta evenemang representerar energin i Synergys WorldWide som aldrig förr.

För dem som anländer tidigt till Seoul.  guidade, heldags turer av området kommer att finnas tillgängliga onsdag och torsdag.  den 25-26e. Kostnaden för dessa turer kommer att vara $ 76 per person och kommer att inkludera lunch. Vänligen registrera dig tidigt för att reservera din plats. Ytterligare tour information kan hittas på evenemang registreringssidan.

Seoul Transportmedel
Vid ankomsten till Incheon International Airport, hittar du flera praktiska prisvärda alternativ för smidig resa till ditt hotell, Coex Cententret eller var du väljer att gå först. Mer information finns på händelsen registreringssidan.

Hotel Alternativ
Det finns en mängd olika hotell tillgängliga i Seoul. För din bekvämlighet har tjugo hotell listats på evenemang registreringssidan, var och en av dem ligger inom 5 miles från kongresscentret. Dessa hotell varierar någonstans mellan $ 97 och $ 410 dollar per natt. Flera av dessa listade hotell erbjuder en rabatt till toppmötet deltagare. För mer info, klicka här.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us