Grattis till nya Team Director Conny Vahlin!

Conny Vahlin från Malmö som nyligen uppnått Team Director, säger att han inte är en del av Synergy teamet för pengarna, utan för att han verkligen tror på produkterna. Effekterna av ProArgi9+ har varit påtagliga för hans närmaste familj, speciellt när det gäller hans mor som har fått fantastiska resultat av produkterna genom ett nytt och bättre liv.

Hans mor, 74 år, som inte hade lämnat sitt hem under nästan åtta månader, tar nu ProArgi9+ kosttillskott dagligen, har nu kraft att gå på dagliga promenader och besöka vänner. Hennes livskvalitet har ökat enormt.

Conny Vahlin, Team Director
När Conny såg denna förändring på sin mor, visste han att han behövde sprida Synergys produkter till andra både i Sverige och andra länder både i Europa och övriga delar av världen. Han säger att den stora förbättringen i hans mors liv var "obegriplig" och han tog då beslutet att börja arbeta med produkten.

"Produkterna är så starka att de säljer sig själva"  säger han. "Det finns människor som börjar må bättre tack vare produkterna och då börjar de prata med alla sina vänner. Det har varit en fantastisk upplevelse för oss alla. "

Även om Conny stigit i Synergys rank snabbt, så gick det inte snabbt att bli en Synergy Teammedlem. Han hörde först talas om produkterna för tre år sen av sin sponsor Stein Magne Osmoen och även om han var intresserad av produkterna så var han upptagen med annat och hade då inte tid för Synergy.

Men nu är han fast besluten att utöka sin verksamhet, med ambitioner att föra Synergys produkter till delar av Afrika där han har arbetat inom telekommunikation och minröjning i åtta år. Han skulle också vilja se tillväxt i Sydamerika och Latinamerika, framför allt i Brasilien eftersom han även pratar portugisiska. Även om han tänker regelbundet på långsiktiga mål, så är han fokuserad på nutiden och att stärka sitt Team i Sverige. 

Conny återinvesterar regelbundet de pengar han tjänar i verksamheten genom att organisera möten och evenemang för tillväxten av den svenska marknaden.

"Synergy kompensationsplan är stark och det finns många fantastiska ledare," säger han. "Jag träffade Dan Higginson i London för några veckor sedan, och du kan inte be om bättre företagsledare. De är stora exempel för alla."

Connys strategi är likadan som för många andra Synergy ledare, dvs att hjälpa andra. Hjälp andra att upptäcka ett hälsosamt sätt att leva och hjälp dem att finna den finansiella frihet de söker. Conny säger att han är alltid tillgänglig för sitt Team för att på bästa sätt stötta det i arbetet med att sprida produkterna.

"Vad jag försöker säga till alla som startar i arbetet med Synergys produkter är att inte fokusera på pengarna. Fokusera på människorna så kommer businessen av sig självt" säger han.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us