GM-meddelande: juni 2013

Våren är slut och jag tänker på hur mycket positivt som hänt i vår region.

Teamledarskolan
För bara några veckor sedan åkte många av er till Österrike för att delta i den mest lyckade teamledarskolan hittills. Fler än 100 teammedlemmar deltog i detta minnesvärda evenemang! Vi lärde oss verkligen mycket positivt av erfarna nätverksmarknadsledare. I vackra omgivningar vi fick dessutom umgås med imponerande Synergy-ledare. Tack alla som var med i evenemanget och gjorde så att det blev lyckat.

Nu när det är sommar är det dags att knyta kontakter! Folk är ute och njuter av det fantastiska vädret. Perfekt för att träffa eventuella kunder och berätta varför Synergy Advantage- och Synergy-produkterna är det bästa som finns. Vår produkter är överlägsna i kvalitet. Genom att beskriva hur vi betonar kvalitetssäkring kommer kontakterna att förstå varför du förespråkar V3-systemet och produkterna var för sig.

Ju fler kontakter desto större chans till Korea Cash till årets globala toppmöte i Seoul i Sydkorea. Det är bara tre månader tills storevenemanget. Svenska teamchefen Conny Vahlin har redan fått ihop maxbeloppet i sin Korea Cash, vilket innebär att han tjänat 3 000 euro till resan till det globala toppmötet 2013. Conny får beröm för det enorma arbete han lagt ner. Vi är lyckligt lottade som har så duktiga ledare som Conny i vår region.

Jag vill också berömma Eva Gamst och Pirjo Martinez, som gjorde enorma framsteg i sina verksamheter i maj, och avancerade till teamledare. Jag hoppas fler teammedlemmar avancerar när junirapporterna kommer.

Vi ser fram emot flera stora evenemang i sommar. Ett kommer mycket snart! Den 29 juni håller vi i Gold Camp i norska Tromsø! Jag hoppas vi alla ses där. Det kommer snart information om evenemangen i Sverige och Finland.

Med vänlig hälsning

Bengt Emanuelsson
Administrativ chef

Synergy WorldWide Europa

CONVERSATION

Instagram

Follow Us