Bättre träning med naturlig energi

Knappt halvvägs genom ett träningspass börjar du bli seg. Klarar du en halvtimma till? Du börjar få kramp i musklerna och orkar inte som förr. Vart har energin tagit vägen? Varför orkar jag inte längre?

Naturligtvis är det bra att sköta kroppen genom regelbunden motion, men det är inte omöjligt att du tröttnar på grund av brister i kosten. Förutom tillräckligt med vila för musklerna är bästa sättet att orka med träningspassen att se till att kroppen får de näringsämnen den behöver. Utan nödvändiga vitaminer och mineraler kan kroppen inte fungera optimalt. Olika vitaminer och mineraler behövs till olika kroppsfunktioner, som att skapa och frigöra energi, samt till cirkulationen.

Kroppen måste skötas om på samma sätt som en specialbyggd bil. Det måste vara rätt bränsle för att bilen ska hålla och för att förebygga olika problem. Kroppen behöver skötas likadant! Motorn startar visserligen med dåligt bränsle, men på längre sikt blir det problem.


Synergys näringsrika produkter förbättrar kroppsfunktionerna till vardags och ökar dessutom styrkan och orken. Det kan vara svårt att veta om kroppen får den näring den behöver för att fungera optimalt. Synergys produkter är av högsta kvalitet. All den kunskap bakom Synergys V3-system hjälper dig att orka med ditt träningspass och överträffa dina förväntningar.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us