GM-meddelande: juli 2013

Bästa Synergy WorldWide team,


För varje vecka som går fortsätter de skandinaviska marknaderna att gå bra och växa inom Synergy WorldWide. Jag hoppas att ni alla har tagit er tid att upptäcka den nya designen och de verktyg som finns på våra uppdaterade finska och norska webbsajter. De nya webbsajterna lades upp i juni och kommer att vara viktiga verktyg för att skapa tillväxt på våra marknader.

En annan viktig händelse i juni var vår Gold Camp som hölls i Tromsö i Norge. Alla deltagare bidrog med sin energi och passion för Synergys målsättningar och produkter. Jag hoppas att ni kunde lämna Gold Camp med nya idéer och ambitioner, samt med en djupare förståelse av vad Synergy Advantage är. Grattis till alla förstagångskvalificerade och återkommande kvalificerade för att ni är godkända att delta.

Våra juni månads pin-level achievers tog sju platser på vår erkännandetavla för guldutnämningar. Bra jobbat alla ni som har avancerat och grattis till Österrikes team som nått Team Manager och Team Leader nivåer. Sommarmånaderna är ofta de mest utmanande för teammedlemmarna, men trots sommarens hinder fortsätter våra teammedlemmar att utveckla sina affärer. Jag är spänd på se vad du har uppnått i juli.

Sommaren rullar på och innan vi vet ordet av är det dags för vår Global Summit i Seoul, Korea! Har du gjort dina bokningar? Många av er ökar stadigt på era Korea Cash-bonusar. Kom ihåg att du kan tjäna 3000 € inför årets Global Summit. Följ dina framsteg på Korea Cash-bloggen eller via Pulse. Detta evenemang kommer inte att likna något du har varit på hittills, så gör allt du kan för att vara med! Klicka här för att köpa dina biljetter.

I detta skede av mitt liv mår jag bättre än någonsin. Jag vet att utan V3 System skulle jag inte känt samma styrka och välbefinnande som jag gör idag. Dessa produkter hjälper mig att tillgå den naturliga energi som jag behöver för att frodas i min vardag. Jag hoppas att du liksom jag upplever de livsavgörande fördelar som ett dagligt intag av V3 System ger.

Lycka till med dina affärer,

Bengt Emanuelsson
Generaldirektör
Synergy WorldWide Europa

CONVERSATION

Instagram

Follow Us