Summit 2014 i Barcelona i Spanien!

Registrera dig nu


La fiesta kan börja! Vi lovar att stormötet 2014 i Barcelona i Spanien kommer att bli alla tiders mest minnesvärda Synergy WorldWide-evenemang i Europa.

KLICKA HÄR för att besöka den helt nya webbplatsen som skapats inför mötet. Där hittar du svar på alla eventuella du har angående evenemanget.

Registrera dig NU för endast € 59.


Passa på att registrera dig nu innan registreringsavgiften höjs till € 79 den 1 mars!

Vi på Synergy ser verkligen fram emot att träffa våra europeiska team i Barcelona, en stad med fascinerande konst, arkitektur och historia. Denna företagssamma stad är perfekt för att fira alla mål Synergy-teamen kommer att uppnå under 2014. Inspireras av denna uråldriga stad för att föra ditt företag framåt, med nya idéer och perspektiv.

Summit 2014 hålls på Palau de Congressos de Catalunya, en symbol för Barcelonas samtida arkitektur som utformats med helt naturliga ljuskällor. Byggnaden vann det nationella arkitekturpriset 2001 och många uppmärksammade evenemang i Spanien hålls där. På Palau de Congressos kommer Synergy-deltagare att kunna njuta av spansk mat och underhållning. Kunskaper hämtas från begåvade Synergy-ledare i Europa, samt företagsledare. Alla  som avancerat i rankingen får välförtjänta applåder för sina prestationer. De som avancerat till höga rankingnivåer och som är nya medlemmar i Million Dollar Club, kommer att presenteras och gratuleras individuellt. Missa inte de viktiga nyheterna som avslöjas för första gången på det här mötet!

Summit är årets mest efterlängtade evenemang –  och det med god anledning. Ingenting är viktigare för Synergy än att fira rankingavancemang. Synergy är framgångsrikt tack vare att din verksamhet växer och att du växer som person. Summit finns till för dig – planera inför Barcelona 2014!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us