Specialkampanj inför årsmötet i Barcelona 2014!

Gör dig redo för en specialkampanj inför årsmötet! Vi ger dig chansen att vinna stort genom att tjäna ihop priser och kontanter varje månad inför Europas största evenemang, som går av stapeln i Barcelona, Spanien, under 2014. 

Alla gruppmedlemmar, Team Director och nedan, i Synergys europeiska marknader som uppnår standardkvalifikationsnivån varje månad under kampanjen får delta.

Du har redan börjat samla poäng! Den här kampanjen inleds 1 januari 2014 och avslutas 31 augusti 2014.

Innan du sätter igång att arbeta ska vi se till att besvara alla viktiga frågor.

På vilket sätt kommer jag att belönas? 
De 100 kvalificerade deltagare som samlar ihop flest poäng kommer att få kontanter för att delta i årsmötet i september 2014.

Kontantutbetalningar för årsmötet:
1-25 = 1500 euro per person
26-50 = 1 000 euro per person
51-75 = 700 euro per person
76-100 = 500 euro per person

Dessutom får de 10 bästa poängsamlarna varje månad ett av våra specialpris! Mer information om de här priserna kommer inom kort.

Hur samlar jag ihop poäng?
Klicka här för all information om den här kampanjen.

När får jag min ersättning?
Teammedlemmar som är registrerade och som tjänar ihop pengar till årsmötet 2014 kommer att få sina utbetalningar i samband med september månads provision.*

Vi ger dig helt enkelt chansen att tjäna ännu mer genom att utöka din verksamhet! Vi vill att du närvarar på ett av Europas mest omtalade evenemang. Gör det till ett mål att bli en av de 100 bästa och delta i årsmötet i Barcelona med upp till 1 500 euro i fickan.

Du hittar dina intjänade belopp på Europas bloggar i februari!

*Teammedlemmar som genom specialkampanjen tjänar ihop pengar inför årsmötet 2014 men väljer att inte delta under årsmötet kommer att få dessa belopp avdragna från framtida provisioner.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us