Återupplev 2014 års kickoff-möte i Oslo!

Teammedlemmar från Norge, Sverige och Danmark reste den 25 januari till Oslo för att starta ett fantastiskt år med Synergy WorldWide. Evenemanget sprudlade av energi tack vare föreläsarna och deltagarna och förväntningarna på det nya året var påtagliga.

Klicka här för att se bilder från evenemanget!Föreläsarna delade med sig av en hel del matnyttiga insikter och poänger. Teammedlemmarna fick en hel dag med tankeväckande presentationer – allt från produktbeskrivningar till vikten av att delta i Team Manager Academy och Legacy Retreat.

Doktor Rainer Böger pratade om L-arginines positiva hälsoeffekter. Gästföreläsaren Anders Olsson, olympisk guldmedaljör som använt V3-systemet en längre tid, pratade om sina erfarenheter av produkterna i relation till hans hälsa och atletiska framgångar. Doktor Bjørn Øverbye, som är en engagerad förespråkare av V3-systemet, tillhandahöll mycket information och en värdefull vetenskaplig bakgrund med avseende på produkten. Dessutom berättade Rolv Eigil Nilsen om sina personliga framgångar och om hur Synergys produkter har haft en positiv inverkan på hans liv. Det hela avslutades med att Synergys grundare Dan Higginson inspirerade deltagarna att uppnå sina mål och drömmar under 2014.

Teammedlemmar vars ranking avancerade under 2013 fick utmärkelser för att de uppnått sina mål och utökat sin verksamhet. Att fira tidigare framgångar och se fram emot nya möjligheter i framtiden är det bästa sättet att möta det nya året på.

Tack för att du samarbetar med oss i början på ett nytt och mycket lovande år! Låt oss göra det här året till vårt bästa hittills. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us