Möt Barcelona Promos storvinnare!


Varje månad till och med augusti 2014 ger Synergy bort lyxiga hotellrum i Barcelona, Spanien, under årets mest spännande evenemang. Detta toppmöte samlar Europas gruppmedlemmar under samma tak för att fira något vi aldrig kommer att glömma.


De två första vinnarna varje månad vinner 2 övernattningar på det femstjärniga hotellet Princess Sofia Hotel i Barcelona under toppmötet. Vi ville ge er en chans att lära känna våra vinnare så här långt: 

Dr. Aneel Bhatia är  urologist med 20 års erfarenhet och han anslöt sig till Synergy under november 2013. Hans rang flyttades upp till Silver i januari, och som en medicinsk expert är han säker på att folk från alla samhällsgrupper kan ha nytta av Synergys produkter. Han tog sin examen 1994 vid den medicinska fakulteten i Karachi, Pakistan. Under 2001 flyttade han till sin nuvarande bostad i Dublin, Irland. Toppmötet i Barcelona blir Dr. Bhatias första erfarenhet av ett Synergy-evenemang av denna kaliber. Han hoppas att detta evenemang kommer att ge honom den fackkunskap och träning han behöver för att kunna fortsätta att dela kraften i Synergys produkter med alla som han kommer i kontakt med.

Boštjan Pilej and Irena Kladivar från Ljubljana, Slovenien utgör Team Manager-duon för Team EBALI. De har varit del av Synergy Slovakien sedan starten, och har haft stort inflytande över Synergys tillväxt i hela Centraleuropa. Boštjan har tillbringat en stor del av sin karriär inom marknadsföring, medan Irena har en juridisk bakgrund. Tillsammans sprider de nu Synergys budskap om fysisk och finansiell hälsa till världen. Boštjan och Irena gick tvärs över scenen under det globala toppmötet 2013, och viftade med den slovenska flaggan kort efter den officiella lanseringen av deras marknad. Detta blir det andra europeiska toppmötet de deltar i och de är mycket ivriga att få uppleva produktlanseringarna och de framstående talarna. Deras gruppmedlemmar tjänar redan in poäng i den pågående marknadsföringen av toppmötet i Barcelona.

Guiseppe Lucio är en veteran inom nätverksmarknadsföring som nyligen gick över till Synergy i februari 2014, och han var inte sen att bygga upp sin verksamhet. Han avancerade snabbt till Team Manager på bara en vecka - ett Synergy-rekord! Det är första gången han deltar i ett toppmöte och han ser fram emot att känna den upprymdhet och energi som byggs upp när så många av Synergys gruppmedlemmar firar tillsammans. Han önskar att dela sin passion för Synergy med dem han möter på toppmötet, och också att hjälpa dem att förverkliga sina drömmar.

Päivi Nevari befann sig på en plats i sitt liv där det fanns obegränsat med möjligheter. Hon tog sin MBA-examen i Finland och tillbringade 25 år med att arbeta i familjens butik. Därefter tog hon hand om sin mor under ett par år, och plötsligt hade hon friheten att välja den riktning hennes liv skulle ta. Hon valde Synergy. När hon började använda Synergys produkter märkte hon att hennes hälsa drastiskt blev mycket bättre. Nu är hennes mål i livet att upplysa alla hon känner om de kraftfulla effekterna hos ProArgi-9+. Det är lika viktigt för henne som att sälja produkterna. Det här är Päivis första toppmöte och hon längtar efter att delta i mötet och höra nya framgångshistorier från Synergy och möta människor med Synergy-attityd från Finland och andra länder.

Vi prisar alla er som gör stora framsteg i era verksamheter och er som har varit bland de Top 10 så här långt det här året.

Klicka här för att se listan över de priser ni kan vinna de kommande månaderna - allt från iPads och iPods till registrering till toppmötet och Synergyprodukter!

Behöver du en påminnelse om hur du kan tjäna poäng i Synergys Barcelona-kampanj? Läs mer här.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us