Bana vägen för ett historiskt år i EuropaKlicka här, för att se denna och andra artiklar i vår kvartals Legacy Tidskrift.

Av Stewart Rutter, vice vd, försäljning 


I väntan på våren ser vi att dagarna blir lite längre och vi känner att temperaturen stiger. Det är en fantastisk tid på året, eftersom den tar fram en förnyad känsla av optimism och livsglädje. Jag känner verkligen så i mitt eget liv och jag känner det definitivt i vår Synergy-verksamhet.

Stewart Rutter, vice vd, försäljning 
Vi har redan satt igång 2014 med några fantastiska evenemang och aktiviteter som samlade så många av oss för att tillsammans skapa en vision och riktning för det nya året. Vi började på Hawaii med vår årliga Legacy Retreat. Detta evenemang samlade som alltid våra topproducerande ledare från hela världen till en vacker plats för att fira våra framgångar och skapa begeistring inför det som komma skall. Jag älskar att tillbringa tid med våra ledare och känna deras passion och kärlek för vårt företag. Jag älskar det faktum att vi ändrar liv till det bättre över hela världen. Det finns inte något bättre sätt att starta ett nytt år på än att tillbringa en vecka tillsammans med våra engagerade ledare på en plats som Hawaii.

Vi gick därefter vidare med våra regionala och nationella kickoff-evenemang där vi lanserade nya program, incitament och uppmärksammade  våra ledare. Vi upplevde en utmärkt utbilding och motivation från Synergys grundläggare Dan Higginson i Tyskland, Norge och Finland. Vi höll framgångsrika evenemang i Dublin, London, Spanien och Polen. Våra avslutande kickoff-evenemang gick av stapeln på vår senaste och snabbast växande marknad, Italien. Totalt så samlade vi mer än 1 000 personer för att höra historien om Synergy och fira de spännande nyheterna och fokus för 2014.Det här året kan bli historiskt för Synergy Europa. Vi har lagt grundvalen genom hårt arbete och engagemang, till en snabb tillväxt och framgång under 2014. Vi rullade ut 2x2Bonus på alla marknader, ett årslångt incitament som med säkerhet kommer att få intäkter och duplicering att accelerera genom konsekvent rekrytering och sponsring. Vi presenterade och lanserade Barcelona Top 100-lista som belönar konsekvent aktivitet och affärsuppbyggande genom ett poängbaserat system. De som presterar som en av Top 100 -platserna kommer att tjäna resepengar och presenteras vid toppmötet i Barcelona i september.

På tal om toppmötet i Barcelona, kommer detta evenemang att bli något helt nytt jämfört med de evenemang vi tidigare anordnat i Europa. Vi kommer att introducera nya produkter och program som med säkerhet kommer att väcka uppmärksamhet hos alla deltagare. Vi kommer att måla en bild av vår vision för Synergys framtid, en vision som kommer att ge dig en känsla av att du med all säkerhet är en del av det rätta företaget. Om du är det minsta seriös i dina avsikter att nå framgång, kommer du att föregå med gott exempel och delta i det europeiska stormötet i det vackra Barcelona, Spanien. Som ledare kommer du inte bara att medverka, du kommer också att se till att ta hela ditt team med dig.

Jag älskar följande citat om vårt ledarskap: "Om dina handlingar inspirerar andra till att drömma mer, lära mer, göra mer och bli mer, så är du en ledare."

Jag är säker på att vårt europeiska stormöte i Barcelona kommer hjälpa dig att åstadkomma allt ovanstående. Bli inte lämnad utanför!  

Vi har aldrig varit mer optimistiska och spända över vår framtid som företag, och vi har alla orsaker i världen att känna på det viset. Vår världsomspännande verksamhet fortsätter att växa, och drar till sig fler och fler fantastiska personer till vårt företags mission: "Lämna ett arv" Vi tackar för ert engagemang och era ansträngningar när ni individuellt och kollektivt bygger er egna Synergy-verksamhet. Ännu viktigare - vi tackar för det sätt ni representerar vårt företag på i den vardagliga verksamheten. Jag ser fram emot att träffa många av er under den närmaste framtiden.

Med vänlig hälsning,

Stewart

CONVERSATION

Instagram

Follow Us