Spara med Autoship

Autoship spelar en viktig roll för alla som bygger med Synergy. Det är ett värdefullt program som är bekvämt och ger stabilitet till din organisation. Nu innebär den också kostnadsbesparingar för dem som på allvar vill bygga upp en långsiktig inkomst.

Synergy:s produktionskostnader har stadigt ökat, har det blivit nödvändigt för Synergy att införa en prishöjning ,för första gången på 9 år. Som ett särskilt tack till våra lojala deltagare i Autoship-programmet, kommer priserna vara oförändrade för dessa.

Med början den 1 maj 2014 kommer Synergys produkter att genomgå en 10 procents prishöjning. De som är aktiva på Autoship kommer att fortsätta få Synergys produkter till det låga pris de redan har.

Just nu är 90 % av Teammedlemmarna runtom i Europa aktiva på Autoship. Dett är ett ypperligt tillfälle att utbilda de övriga 10 % om programmets betydelse.

För den som är obekant med Autoship är det en tjänst som gör att du själv kan skräddarsy en månadsorder och automatiskt få de produkter du väljer, ända fram till dörren. Din Autoship kan anpassas som du vill ha den, och ändras så ofta du önskar.

Om du vill gå med i Autoship och fortsätta få högkvalitetsprodukter till samma låga pris, laddar du bara ner Synergys formulär för aktivering av Autoship, fyller i den information som behövs och följer instruktionerna för att skicka till kundservice.

Vänta inte – anmäl dig till Autoship och fortsätt spara pengar på Synergys produkter! 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us