En hyllning till William Martin, 1969-2014
William Martin, en exemplarisk ledare, kollega och vän, har avlidit efter en lång och tapper kamp mot cancer. Will var Synergy Worldwides förste Presidential i Europa och lade grunden för Synergys framgångar i Europa idag.


Under tio år spred Will sin arbetsmoral, humor och otroliga värme inom Synergy WorldWide. Han personifierade Synergys uppdrag att skapa bestående framgångar. Will lämnar ett arv efter sig; till sin familj såväl som till Synergy. Ett arv som vi kommer att minnas och reproducera i flera decennier framöver.

”Will exemplifierade vad det betyder att skapa bestående framgångar och ingen har gjort det på samma sätt som honom”, säger Synergys grundare Dan Higginson, som var en av Wills nära vänner. ”Du hade nära till skratt och gjorde arbetsdagen lite lättare för alla anställda. Du inspirerade människor och hjälpte dem att tro på sig själva. Du hjälpte människor att övervinna utmaningar. Du är en fantastisk individ som fick människor att leva som om varje dag vore deras sista.”

Will har alltid haft ett mycket gott anseende bland Synergys ledning, ledare och distributörer över hela världen, inte bara som en vän utan även som en mentor. Han förstod vikten av mål och drömmar, och lärde alla i sin närhet att göra så mycket som möjligt av sina ambitioner.

”Will personifierade målet att skapa bestående framgångar genom den integritet, kärlek, passion och mod som krävs för att leva livet fullt ut”, säger Dianne Leavitt, Double Presidential. ”Det råder ingen tvekan om att jag idag är en bättre person tack vare Will. Jag skickar Will all min kärlek och tackar djupt för att han visade mig och hela Synergys familj hur man ska leva.”

Det har varit en ära och ett privilegium att känna William Martin och vi kommer alla att sakna honom väldigt mycket. Han kommer alltid att finnas i våra tankar eftersom han lämnat ett arv efter sig som tusentals andra kommer att följa i framtiden.

”Jag är helt övertygad om att vi kommer att skapa världens största företag för nätverksmarknadsföring. Vi har de rätta ingredienserna. Vi har produkterna, vi har företagsstrukturen, och framför allt har vi ledarskap ute i fält – och det ledarskapet är ni själva. Vi kommer att ta det här företaget hela vägen till toppen och det kommer att bli fantastiskt. Det kommer att bli den bästa resan i våra liv. Låt den inte gå dig förbi, utan se till att du är med när det händer.” – William Martin

CONVERSATION

Instagram

Follow Us