Prioritera evenemang och lyckas


Klicka här, för att se denna och andra artiklar i vår kvartals Legacy Tidskrift.

Av Hakan Cetin, European Advisory Board-medlem och Emerald Executive


Det finns en mängd saker jag har lärt mig i nätverksmarknadsindustrin, men en princip som verkligen märks är vikten av att organisera evenemang och medverka i dem.

Det finns ingen garanti att du kommer att lyckas genom att delta i alla de stora evenemangen, men jag har faktiskt märkt att de som lyckas med nätverksmarknadsföring och med Synergy Worldwide alltid har deltagit. Det finns mycket sanning i det uttalandet.

Dessutom har jag lärt mig att planera händelser i förväg eftersom det ger mig mer tillräckligt med tid för att marknadsföra dem. Du är kanske inte klar över det, men när du har beslutat dig för att medverka i evenemang så bidrar du väsentligt till hela företagets framgång.

Genom att delta i ett stort evenemang, som t.ex. det kommande toppmötet i Barcelona  i september 2014, kommer du att få se hela bilden., Du kommer att förstå att Synergy är mer än bara ett koncept. Det är verkligt. Du känner en medryckande, internationell entusiasm, och du inser att Synergy jobbar över hela världen. Du kommer också att förstå att du har internationella kontakter. Du kommer att inspireras av framgångshistorierna från Synergys ledare.


Du tänker kanske, "på vilket sätt skiljer jag mig från denna ledare? Den här personen är inte smartare eller bättre än jag är. Vi har en liknande bakgrund. Faktum är att jag har fler kompetenser än den här personen, men de klarade sig i affärsvärlden ändå!"

Detta hopp kan ge dig den motivation du behöver för att nå de ultimata målen inom företaget. De här toppledarna hjälper dig att lära från deras erfarenhet, och så kommer de att visa dig hur du bygger upp ett Synergy-företag från grunden upp utan att göra misstag. Nyheter och framtidsplaner från Synergy ligger framför dina fötter.

Dan Higginson, grundläggaren av Synergy WorldWide kommer att visa dig att Synergy handlar om mycket mer än att tjäna pengar! Du är del av något större som berikar många människors liv, ett företag som känns som hemma och som ger dig ett mål.

Och inte minst, du inser att du inte är ensam. Synergy är en stor global familj, och du har hundratals, till och med tusentals kontakter framför näsan på dig. Du ser hur många människor som deltar i evenemangen och förstår att den här verksamheten kan fungera för dig, eftersom den har fungerat för andra.

Evenemangen är platsen där framtidens ledare skapas - åtminstone har jag märkt det under min karriär. Evenemang hjälper teammedlemmar att sätta mål och planera. De uppmuntraer dig til att omedelbart börja implementera planerna.

Det gör ditt liv lättare att ta med partners till de stora evenemangen minst två gånger per år. De teammedlemmar jag har bjudit in till evenemang har uppvisat en otrolig tillväxt och är fortfarande med i Synergy.

När jag blir tillfrågad om ett evenemang är värt att delta i, så kan jag inte nog summera anledningarna till varför de måste delta. Jag kan inte beskriva atmosfären på rätt sätt och den magiska känsla som finns där. Jag säger till de här personerna att de måste uppleva det själva! När jag blev inbjuden till mitt första evenemang var jag så envis. Jag var tvungen att tro det jag hörde och faktiskt medverka i ett evenemang för att få upp mina ögon och se en värld av möjligheter.

Det finns en uppsjö av ursäkter som folk ger om varför de inte kan delta i ett Synergy-evenemang. "Det är för dyrt", "det är för långt bort", "jag förstår inte nätverksmarknadsföringssnacket" och "jag ser ingen fördel med att delta".

Dessa evenemang är tillräckligt viktiga för att du bör hitta ett sätt att få det att fungera. Man måste alltid försaka något för de stora sakerna i livet! Tänk på fördelarna i stället för att älta kostnaderna. Fråga dig själv vad det skulle kosta om du inte deltog. Vad skulle du försaka?

Du måste fråga dig själv vad du vill utföra under de kommande åren. Är du tillfredställd med ditt liv som det är nu? Var vill du bo, och hur vill du leva? Det är inte så stor chans att ditt liv blir till det du önskar om du inte handlar. Tänk på vad ditt liv skulle kunna vara med de saker du längtar efter. De sakerna kan bara bli dina om du bestämmer en ny riktning för ditt liv.

Dessa tankar har hjälpt mig att skapa en drivkraft i mitt liv och håller min  motivation hög. Jag har sett andra göra samma sak och hitta lösningar som ändrade deras liv. För många började dessa förändringar efter att de deltog i deras första Synergy-evenemang. Det var där de fann sin inspiration till och sitt förtroende för företaget.

Vill du verkligen se förändringar i ditt liv? Bestäm dig för att delta i nästa evenemang. Ta ytterligare ett steg och ta någon med dig.

I den andan ses vi vid toppmötet i Barcelona i september, och förhoppningsvis på många evenemang innan dess.

Köp din biljett för toppmötet 2014 nu om du inte redan har gjort det. Platserna tar slut fort och du kommer inte att ångra ditt deltagande i detta!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us