ProArgi-9+ vinner prestigefyllt pris i Polen

I april i år träffades Polens mest framstående personer verksamma inom hälsa och sjukvård för den årliga prisutdelningen av Golden Otis Award. Vid den här prisutdelningen tog Radek Baszynski emot priset Golden Award of Trust å Synergys vägnar. Radek är Synergy WorldWides General Manager för Polen och Tjeckien.Organisationen Golden Otis förärade Synergy med den här utmärkelsen tack vare kvalitetsprodukten ProArgi-9+ som enligt en färsk undersökning har ett mycket gott anseende över hela Polen bland yrkesverksamma personer inom hälsa och sjukvård, konsumenter och patienter. Organisationen anser att vetenskapen bakom ProArgi-9+ och produktens effektivitet inte bara är tillförlitlig utan även ”nödvändig” för män och kvinnor över hela världen.

”Priset Golden Otis Award of Trust som vi tar emot idag, är ännu en bekräftelse på våra högkvalitativa produkter”, säger Baszynski. ”Jag är mycket glad över den här utmärkelsen. Priset ger oss ännu mer motivation till att hitta de bästa lösningarna för hälsa och kostvanor.”

Pawel Krus, ordförande i organisationen Golden Otis, förklarade att priset är ”det största och äldsta konsumentpriset i Polen”.

Synergy WorldWide tackar Golden Otis för den här fantastiska utmärkelsen och för bekräftelsen att vårt företag fortsätter att brinna för hälsa och kvalitet.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us