Mottagare av 2014 års Legacy Awards!

Varje år nomineras teammedlemmar till Synergys uppskattade och högt eftertraktade Legacy Awards. Tre utmärkelsekategorier presenterades – Hope of Synergy Award, Dan Higginson Humanitarian Award och Foundation of Excellence Award. 

För att hedra minnet av en tongivande teammedlem i Synergy, som gick bort tidigare i år, har Hope of Synergy Award bytt namn till Will Martin Hope of Synergy Award. Arvet efter honom kommer att leva vidare genom den här utmärkelsen.

Stort grattis till följande personer som tagit emot Legacy Award-utmärkelserna för sina prestationer under 2013 och 2014.

HOPE OF SYNERGY AWARD

Den här utmärkelsen delas ut till teammedlemmar som har en unik och inspirerande historia som inkluderar Synergy-produkter, företagande eller hälsa.

JOHANNA JAUHIAINEN

Johanna vet verkligen hur man tar hand om varje medlem i teamet och hela hennes verksamhet genomsyras av högsta möjliga etiska standard. Genom att varje månad sätta mötesdeltagande framför allt annat är hon otroligt aktiv på den finska marknaden. Och viktigast av allt: hon har en stark vision för sin verksamhets framtid.


CARLO BRANCA

Carlos pappa dog när Carlo var blott ett år gammal och han tillbringade större delen av sin uppväxt på italiens gator, ofta i farligt sällskap som nyttjade droger och alkohol. Han bestämde sig för att förändra sitt liv helt och hållet efter att ha träffat sin sponsor Will Martin. Wills bortgång har inte fått Carlo att ge upp sitt engagemang och han jobbar oförtröttligt vidare med att förverkliga sina drömmar.


JACEK MILLER

Jacek sätter ständigt upp nya mål för sig själv och ser dessutom ständigt till att uppfylla dem. Han driver en av de mest effektiva och välorganiserade verksamheterna i Polen. Viktigast av allt: han är alltid villig att hjälpa andra.


DAN HIGGINSON HUMANITARIAN AWARD

Den här utmärkelsen delas ut till teammedlemmar som gjort enastående filantropiska insatser, både inom och utanför Synergy WorldWide.

FRANZ FRIESS OCH ANA VAJDA-FRIESS

Det här paret är det perfekta exemplet på vårt eget motto ”Leave a Legacy”. De är villiga att dela med sig av allt de har, och har även förmågan att uppskatta allt de har fått. Eftersom de är medvetna om hur lyckligt lottade de är samlar de här teammedlemmarna varje år in pengar för att ge en fattig familj i Rumänien möjligheten att handla inför julen. Dessutom driver de en ideell organisation som arbetar för att ge fattiga barn i Rumänien ett hälsosammare, säkrare och bättre liv.


FOUNDATION OF EXCELLENCE AWARD


Den här utmärkelsen delas ut till teammedlemmar som på ett enastående sätt har bidragit till Synergy WorldWides verksamhet.

ANNE OCH MERVI KORKEAKANGAS

Janne och Mervi jobbar tillsammans i perfekt harmoni för att skapa en blomstrande verksamhet. Tillsammans har de nio barn och många åtaganden, men de har alltid hittat ett sätt att hängivet engagera sig i Synergy. De är det levande beviset på att vem som helst kan skapa en blomstrande verksamhet inom Synergy.


GIUSEPPE LUCIO

Giuseppe har varit involverad inom Multi Level Marketing sen 1983. Tack vare sin erfarenhet vet han vad som gör ett fantastiskt företag till just ett fantastiskt företag. Hans kometkarriär inom Synergy ser ut enligt följande: Team Manager efter 12 dagar, Team Director efter en månad och Team Elite efter fem månader. Hans entusiasm, positiva tänkande och motivation hjälper nya teammedlemmar att bli erfarna nätverkare.


MICHAŁ OCH ALDONA MOSIEJKO

Våra nästa mottagare har de största sortens hjärtan. De är villiga att rycka ut på stört för att hjälpa vänner, bekanta eller främlingar. Sen de började jobba för Synergy har de varit hängivna, passionerade och ständigt optimistiska inför framtiden.KEITH ROBINSON

Den här teammedlemmen har varit ett stort stöd i arbetet med att organisera och genomföra evenemang på Irland. Han hjälper även till med distributionen av pr-material, produkter, banderoller och andra resurser. Han gör inte enbart ett otroligt jobb med att stötta medlemmarna i sitt eget team, han lägger dessutom tid på att lyfta andra team genom telefonsamtal och personliga möten.  

CONVERSATION

Instagram

Follow Us